14: és ez a kézkicsavarás falnaklökés hogy történr egész pontosan? Gondolom nem csak úgy odajöttek, vagy ezt állítod?
Érdekes, hogy rengeteget mozgok emebrek közt, éjszakai életben, mégsem láttam soha ehhez hasonló atrocitást. De biztos azért mert ilyen náci ez a Budapest, hogy a melegek elő sem mernek jönni azzal, hogy melegek... ja de, legutóbb éppen 30 ezren.
"és ez a kézkicsavarás falnaklökés hogy történr egész pontosan? Gondolom nem csak úgy odajöttek, vagy ezt állítod?"
Jöttünk hazafelé este, kézenfogva beszélgettünk. Jött utánunk ez a társaság, kielőztek, majd egyszer csak megálltak előttünk és az egyik elkezdett b*zizni. Ki akartuk kerülni őket, mire az egyik megragadta a barátnőm kezét és elkezdte kicsavarni (alkohol az volt bőven a beteg állatjában). Na erre mentem neki én úgy, hogy próbáltam lefeszíteni a kezét a barátnőméről, erre ragadott meg a hajamnál az egyik haverja és nekidobott a mellettünk lévő ház falának. Ezt mások isészrevtték az utcán, elkezdtekar felénk jönni, erre már elfutottak a bátrak. Nyilván négy, 80-100 kiló körüli baromarc ellen két 45-50 kilós lánynak sok esélye van ilyenkor🤷🏼♀️
"Érdekes, hogy rengeteget mozgok emebrek közt, éjszakai életben, mégsem láttam soha ehhez hasonló atrocitást. De biztos azért mert ilyen náci ez a Budapest, hogy a melegek elő sem mernek jönni azzal, hogy melegek... ja de, legutóbb éppen 30 ezren."
Mint írtam, nem budapesti vagyok.
Ez a melegség egy nagy marhaság !
A sitt is tele van nagy kanokkal akik a nőket imádják,de odabent meg valamiért megbu.úlnak...
Viszont ha kijönnek akkor megint heterok lesznek ?
Vagy akkor most hogy van ez ?
Elvileg ha hetero,akkor nem bu.úl meg,max recskázik (egyedűl)..
19#
Olyan hogy szerelem,az kb tini korig tart..
Amikor beleremegsz ha rá gondolsz,meg az a sok marhaság ami vele jár.
Utána már csak szeretet van.
Felnőttként már szinte nem is létezik a szerelem szó...
A szerelem az elmúlik,a szeretet meg nem !
vagy lehet egyesek összekeverik a szerelem szót a másik iránt érzett szexuális vággyal...
16 éves korunk óta vagyunk egy pár. Most 23 leszek nemsokára, kiszámolhatod, hogy ez nem ma kezdődött. Leszarom, hogy szerelemnek, vagy szeretetnek nevezed, ő az az ember, aki mellett meg akarok öregedni.
"Amikor beleremegsz ha rá gondolsz,meg az a sok marhaság ami vele jár."
Igen, a kapcsolatunk eleje ilyen volt, most meg még jobb, mert ..... 🤷🏼♀️ Nem tudom elmagyarázni, olvasd el a Tétova ódát. Az pont leírja.
Én 30 éves meleg férfi vagyok és próbáltam járni lánnyal vagy 2 évig kamaszként, de nem jutottam el szexig vele.
Viszont ezerszer jobb szexuális élményeket éltem át pasival, pasiként... ez van. Nekem mást szoftver fut a fejemben, neked is..
Kérdező, az az ő dolguk, hogy kivel és mit csinálnak. :)
Nem kell rájuk erőltetned amit nem akarnak. S ez nagy hazugság, hogy az ilyesmi "programozható".
A fenti börtönös példa csak azt bizonyítja, hogy egyes emberek egynemű közegben "megváltoznak" ha nagyon szükséges az ő nézőpontjuknak. Mint egyes afrikai békafajok, csak ők képesek nemet váltani fizikailag az egynemű közegben.
Nekem heteróként is volt atrocitásom, mert melegnek néztek.
Aláírom, hogy sokan néztek már melegnek, inkább a mozgáskultúrám miatt szokták ezt gondolni.
Ettől függetlenül viszont elég sikeres vagyok a lányoknál és nem vagyok meleg.
Siófokon egy diszkóban támadott le 3 nagydarab srác (tipikus: kettő kopasz, mind3 tele nonfiguratív tetoválásokkal, feszülős ingben) a kültéri dohányzóban, hogy "ide bu_zik nem járhatnak és mit képzelek magamról". Pont nem volt kint senki rajtunk kívül. Körbe álltak és elkezdtek üvöltözni velem.
Ekkor az egyikőjük elővette és üvöltötte, hogy "ha ennyire bu_zi vagy, akkor vedd a szádba". Persze marha részegek voltak, de azért szerintem ez nagyon beteg.
A biztonsági őrök mentettek meg, de nem dobták ki a srácokat, mert "régóta ide járnak". Persze ennek voltak előjelei: már bent kinéztek maguknak, mert láttam, hogy nagyon néznek, de próbáltam nem tudomást venni róluk, eléggé konfliktuskerülő vagyok.
A másik esetben egy haveromat kísértem, aki viszont valóban meleg, és volt egy egyszerű Apple Watch-a aminek egyedi, szivárványszínű szíja volt.
A borároson jöttünk hazafelé, eléggé kihalt volt a környék, lévén, hogy éjszaka volt.
Vártuk a buszt, amikor megérkezett egy társaság, akik láthatóan buliból jöttek haza, és egy darabig áldotáltak és üvöltöztek egymással mellettünk, majd az egyik odajött, hogy adjunk már neki egy cigit.
Ezután persze az összes odajött. Amikor kaptak cigit, akkor gyújtót kértek, és lévén, hogy a haveromnak csak Zippója volt, amit nem akart a kezükbe adni (papájától örökölte) így ő gyújtotta volna meg a cigijüket.
Amikor a második srácnak gyújtott cigit, akkor az meglátta az órát, és azonnal kicsavarta a kezét, és torkaszakadtából üvöltött, hogy "TE BU_ZI VAGY?", "TE MOCSKOS BU_ZI" (a mai napig élesen visszhangzik a fejemben),
majd ahogy szegény srác elejtette a gyújtót, azt a másik felkapta és azonnal zsebre vágta. A srác azonnal kapott egy állast, de ebben a pillanatban jött ki a híd alól egy rendőrautó, aminek láttán a srácok elszaladtak.
A haverom remegett az idegtől, vérzett a szája, és könyörgött, hogy ne szóljak a rendőröknek, mert képtelen lenne bent tölteni az éjszakát az adminisztráció miatt, és a lopásnak is sajnos csak eszmei értéke volt.
Jelzem: egyik sem volt etnikum, mind fehér "kereszténydemokrata" férfiember volt.
Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne velem ha meleg lennék.
Emellett amikor kommentelni szoktam, a szivárványszínű keret miatt sokan támadnak be nyilvánosan, és irogatnak privátban, egyesek fenyegetnek.
Tudok más sztorikat is, de azokat nem írom le, mert nem voltam ott, nem éltem át.
Azt gondolom, hogy aki azt hiszi, hogy itthon nincs ilyen, az nem ismer melegeket, esetleg nem állnak olyan kapcsolatban, hogy ezt elmesélje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!