Nem éri őket atrocitás közvetlenül, viszont magát a homoszexualitást lenézik, megvetik a legtöbben.
A fiúk leb-zizzák egymást sértés gyanánt, gyakran gúny, vicc tárgyai.
Velem történt tegnap egy eset. Lányok vagyunk és a párommal ültünk a villamoson. Nem csináltunk semmit, csak megfogtuk egymás kezét. Erre egy 60as pali kiszúrta majd először elkezdett morogni, aztán egyre bátrabb lett és hangosan szidni. De ez sem volt elég elkezdett felállni, jött volna oda hozzánk és ekkor szólt oda egy jól megtermett izmos apuka a kislányával,úszógumival, szerintem a strandról jöttek, hogy-Elég volt a paraszt műsorszámodból. Visszaülsz szépen, békén hagyod a lányokat vagy lecsaplak.-
Végigmérte az aput, egy darabig gondolkodott, aztán visszaült, bekussolt majd a következő megállónál leszállt. Utána odamentünk megköszönni neki, de még akkor is jó fej volt és azt mondta, hogy az ilyesmit nem kell megköszönni.
11 akkor gondolom nincs itt akkora elnyomás, ha a jó erőben lévő fiatal generációs apuka áll fel az erejét vesztett vén nyuggerral szemben, más meg nem szólt be nektek semmit.
Amúgy elég gáz, hogy nem a férfiakkal foglalkozol.
Egyértelmű, hogy provokáció a kérdés, de ha nagyon kíváncsi vagy, válaszolok leszbikusként.
Nem szoktunk az utcán/nyilvános helyeken csókolózni, viszont a párom kezét akkor is megfognám, ha lecsuknának vagy agyonvernének érte. Mi a párommal mindketten úgy nézünk ki, mint bármelyik átlagos huszonéves nő, így nyilván könnyen néznek minket csak barátoknak, talán emiatt úsztuk meg eddig a komolyabb atrocitásokat. Eddig összesen kétszer volt eddig olyan, hogy megtámadtak minket, az egyik csak leköpött, a másik társaságban többen jöttek nekünk, ott engem a falnak löktek, a barátnőmnek meg a kezét csavarták ki erőszakosan.
A beszólogatás mocskosb*zizás az gyakrabban előfordul, de az ilyenekből általában nem lesz baj, ha az ember igrorálja őket.
Ami szerintem sokkal gyakoribb, az az, ha pl. Facebookon meglátja valaki, hogy a barátnőmmel közös képünk van, akkor kamuprofillal jönnek a halálos fenyegetések. De ilyenből már több tucatot kaptunk, mégsem lett ezekből semmi, szóval csak a szájuk nagy. A rendőrség is azt mondta, hogy a fenyegetés bár bűncselekmény, de nem igazán érdemes feljelentést tenni, mert tettlegesség nélkül nem tudnak mit kezdeni igazából.
Amúgy ez Szeged, gondolom Budapesten jobb lehet a helyzet, vidéki falvakban meg rosszabb. De fogalmam sincs, életem eddigi 22 évét végig itt éltem le.
" akkor gondolom nincs itt akkora elnyomás, ha a jó erőben lévő fiatal generációs apuka áll fel az erejét vesztett vén nyuggerral szemben, más meg nem szólt be nektek semmit."
Remélhetőleg a Fideszisztáni rezsim bukása is ez lesz, hogy ezek a vén nyugger fidesztálibok elhullanak, a jólszituált életerős fiatalok meg már nem egy poszkomcsi kamukeresztény maffiaálamot akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!