Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz azzal, hogy LMBTQ...

Egyetértesz azzal, hogy LMBTQ aktivistákat küldjenek be az óvodákba?

Figyelt kérdés

Most ne jöjjünk azzal, hogy hol olvastad, honnan szedted?!!! Csak fókuszáljunk a kérdésre. Igen, vagy nem?

Én határozottan nem.

2021. aug. 5. 13:04
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
34%
Teged se akar mindenki latni megis el kell viselni
2021. aug. 6. 12:22
 42/52 A kérdező kommentje:
Ez így van 41. Csak én nem provokálom ki, hogy az emberek CSAK AZÉRT IS MINDENÁRON engem lássanak, nem veszek fel provokáló ruhákat, nem beszélek magas hangtartományban, hogy mindenki tudja, hogy én az emberiség söpredéke vagyok:)
2021. aug. 6. 12:24
 43/52 anonim ***** válasza:
16%
Te az emberiség söpredéke vagy, mert az irasodbol itelve egy kirekeszto, mindenkit altalanosito, gyulolkodo idiot vagy. Amit leirtal az az lmbtq emberek kb 4-5% ra igaz de szerintem meg sokat is mondok, nem ertem te mivel erzed magad kulonbnek itt barkinel, es milyen jogon itelkezel embertarsaid felett
2021. aug. 6. 13:14
 44/52 A kérdező kommentje:
a 42-es válaszomban kifejtettem, hogy mivel vagyok különb, kérlek olvasd el mégegyszer:)
2021. aug. 6. 14:09
 45/52 anonim ***** válasza:
76%
Csak ha át is műtenek minden óvodást.
2021. aug. 6. 14:34
 46/52 A kérdező kommentje:
Elítélendő az egész sátánista lmbtq
2021. aug. 7. 11:03
 47/52 anonim ***** válasza:
65%
Korcs, kifacsart világot élünk kérdező, egyre nehezebb józannak és épeszűnek maradni...
2021. aug. 23. 16:05
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Ma jött egy új kollega dolgozni. Beszélgettünk családról stb, mondta hogy elváltak a szülei és a nevelőapja egy jófej rendes ember. Erre megkérdeztem hogy az apai nevelőapja vagy az anyai oldali nevelőapja. Elkezdtünk nevetni, majd komolyan elgondolkoztunk rajta hogy lehet én most csak vicceltem de egyébként lassan teljesen jogos lesz a kérdés...
2021. aug. 23. 18:53
 49/52 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. szept. 22. 16:22
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mint az itteni válaszokból is látható, van olyan, aki szerint már a gyerekeket, akiknek a szexualitása még nem kialakult, sőt, nincs is, is érzékenyíteni kéne. Ez az én szememben sima gyermekmegrontás. Az a helyzet, hogy a deviánsok nem fognak megállni egy pontnál. Ha hagyjuk, el fog jönni az idő, amikor a homoszexualitásról beszélnek óvodásoknak, és mindenki homofóbnak lesz titulálva, aki ezzel nem ért egyet.
2021. nov. 26. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!