Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz azzal, hogy LMBTQ...

Egyetértesz azzal, hogy LMBTQ aktivistákat küldjenek be az óvodákba?

Figyelt kérdés

Most ne jöjjünk azzal, hogy hol olvastad, honnan szedted?!!! Csak fókuszáljunk a kérdésre. Igen, vagy nem?

Én határozottan nem.

2021. aug. 5. 13:04
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
66%

"Mert valamin vergődni kell."

Na jó, de ezen a jobbosok verődnek, nem az ellenzékiek.

2021. aug. 5. 15:00
 22/52 anonim ***** válasza:
6%
#21 Tévedsz. a jobbosoknak ott a törvény és ezzel vége.
2021. aug. 5. 20:51
 23/52 anonim ***** válasza:
37%
22, akkor nézd meg az itteni kérdéseket LMBTQ témában. Nem pont az látszik belőlük, amit állítasz.
2021. aug. 5. 20:55
 24/52 anonim ***** válasza:

#23 Az akciót ne keverd a reakcióval!

Azért vannak még most is kérdések a jobbosoktól is ebben a témában, mert a balliberálisok folyamatosan hergelnek meg tiltakoznak a törvény ellen és újabb meg újabb ügyeket dobnak be. Ezekre reagálva jönnek ezek a kérdések.

2021. aug. 5. 21:09
 25/52 anonim ***** válasza:
24, de akkor miért nincs ugyanannyi kérdés a balliberálisoktól is a témában? Vagy csak én nem látom őket?
2021. aug. 5. 21:14
 26/52 anonim ***** válasza:
#25 Csak te nem látod. Volt itt kérdés bőven.
2021. aug. 5. 21:18
 27/52 anonim ***** válasza:
54%
Igen egyetértek, hiába leszek lepontozva a sok középkori gondolkodásu nagy magyar által, szerintem fontos, hogy a gyerekek elfogadóak legyenek és legyenek tisztába vele, hogy létezik ilyen és nem kell bántani
2021. aug. 6. 09:57
 28/52 anonim ***** válasza:
37%
előző vagyok, azt még kihagytam, hogy a tévhitek ellenére ettől nem lesz meleg egy gyerek sem. Szóval teljesen nem értem mire ez a nagy felháborodás, én is találkoztam külföldön meleg személlyel 8 éves koromban, beszélgettem is vele még sem lettem meleg. Az a kormány általi agymosás ami itt megy egészen elképesztő.
2021. aug. 6. 10:00
 29/52 anonim ***** válasza:
28%

#28 Akkor legyünk tisztában a dolgokkal.

Az az ember aki egy óvodásnak a szexuális különbözésekről, vagy simán csak a szexualitásról tart felvilágosítást, "érzékenyítést" az pedofil. Pont.

Az óvodás gyerek nem érti azt hogy mi az a szexualitás és nem is kell értenie, mert semmi köz hozzá, kisgyerek. Csak olyan kezd el ilyesmiről vele/neki beszélni aki azt akarja, hogy ez a kisgyerek a szexualitással foglalkozzon - vagyis tőle magától a kisgyerektől akar valamiféle szexuális választ.

Akárhogy próbálod ezt elfogadásnak vagy toleranciának nevezni, ez nem az, mert erre a gyerek nem képes, mivel koránál fogva neki nem téma a szexualitás sem, nem hogy a különböző szexuális orientációk.

Nem azért tudja a kisgyerek, hogy van az apa és anya akik a szülei egy gyereknek, mert tudja, hogy azok heteroszexuálisok és együtt szexeltek és úgy csinálták a gyereket. Még ha el is mondod a kisgyereknek, hogy apa és anya szeretik egymást, szerelmeskednek és úgy lett anya hasában a kistesó, ő ebből akkor sem a szex részét érti, nem ezt kell neki érteni, hanem azt hogy apa és anya az akik a kistesó "létrejöttéért" tettek, nem a gólya hozta vagy nem a kórházban választanak egy kisbabát a kínálatból.

De cseréld be ezt a dohányzással!

A gyereknek elmondod - hisz látja is - hogy vannak akik cigarettáznak, filmeken lát esetleg szivarozást vagy pipázást. Neki nem kell "toleránsnak" lennie a dohányzókkal, nem kell arra nevelni hogy elfogadja a dohányzókat, hiszen vagy része az életének a családjában vagy nem. Nem kell odamenni az óvodába és megtanítani neki, hogy van 47-féle cigaretta márka, hogy van aki "talpas" cigit szeret szívni, van aki füstszűrőset, van aki meg a füves cigiért van oda. Egyszerűen életkoránál fogva neki ezeket nem kell tudnia és nem is fogja érteni még ha be is magoltatod vele.

Az én gyerekem 3 évesen felismerte vagy húszféle autó márkáját az autón levő jele alapján, mert ez volt az egyik játékunk séta közben. És? Értette ő hogy van benzines meg dízeles autó, Értette hogy mekkora környezetszennyezése van egy autónak? Kell neki ennyi idősen foglalkoznia a belsőégésű motorokkal vagy a közlekedésszabályozással, hogy mennyit fogyaszt egy teherautó, egy busz és egy autó? Nem, és attól mert megtanulta kimondani a szavakat, hogy a sok karika egyben azt jelenti Audi, a villám a körben meg azt hogy Opel, még nem fogja sem érteni, sem tudni mi van mögötte.

Az agymosás pont az, hogy elkezded "érzékenyíteni" a kisgyereket, tanulja meg, mint az ABC-t, a különböző szexuális identitásokat. Hát NE tanulja meg! Mert semmi köze hozzá és nem is kell neki tudnia.

2021. aug. 6. 10:58
 30/52 anonim ***** válasza:
0%
29.-es Sajnalom, hogy igy gondolkozol, maradj csak ebbe a szep orszagba, ide illessz :)
2021. aug. 6. 11:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!