Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért terjedt el az a tévhit,...

Miért terjedt el az a tévhit, hogy mindent engedni, mindennel toleránsnak lenni az intelligencia függvénye?

Figyelt kérdés

Ismerek nagyon okos embereket, kutatókat akik például egyáltalán nem értenek egyet a szivárványlobbival, sőt a barátaim többsége akik ugyancsak mind diplomás emberek ugyanígy így vannak ezzel és egyik sem buta, sőt az érzelmi intelligenciával sincs gondjuk, de még csak a fideszre sem szavaztak soha... Ehhez képest itt a gyakorin mégis azt olvasom, hogy mindenki, még az is aki abszolút kulturáltan, intelligensen, néhol már kikezdhetetlenül megérveli a véleményét a meleglobbi ellen, azt itt akkor is leszavazzák, meg megkapja hogy ostoba ,gyűlölködő náci vagy fideszbérenc és hasonló demagóg butaságokat...

Kérdésem a következő, milyen jogon butáz le valakit egy olyan ember, aki nem tud értelmesen válaszolni a másik érveire, véleményére, nem ismeri a vitakultúrát és olykor teljesen szektás módon gondolkodik, elhiszi hogy amit a saját politikai tábora mond az mind igaz, amit a másik állít azt meg el sem olvassa?

2021. aug. 2. 17:37
1 2 3 4 5
 41/46 molnarmarcell21 ***** válasza:
32%

"Csak amikor válaszolni kellene, akkor próbálsz elsunnyogni."

És válaszoltam vagy nem? Válaszoltam, tehát nem sunnyogtam, jöhet az első bocsánatkérés. Amúgy meg mi vagyok én, hivatalos szerv, hogy minden válasszal kötelezően foglalkoznom kellene? Sokszor annyira debilek, hogy már nincs erőm hozzá. A tied is majdnem olyan lett :D

"Kijelentetted, hogy nincs szivárványlobbi, aztán más szavakkal leírtad, hogy szerinted is van. Szép öngól!"

Nem, amit én írtam, az emberjogi mozgalom és nem meleglobbi. A butanáci homofóbok egyáltalán nem ezt értik meleglobbi alatt. De ahogy írtam, ha mégis, akkor rendben, legyen az előbbi a meleglobbi fogalma. Ezt a részt valamiért nem vetted észre a válaszomban. Jöhet a második bocsánatkérés.

"2024-től csak az a film lehet Oscar-díjas, amelyikben megadott mennyiségben megjelennek kisebbségek."

És ebben hol szerepel, hogy a melegek kiharcolták, hogy kötelező melegeknek dolgozniuk a filmen? Itt csak simán rosszul értelmezel valamit, legalább nem kell bocsánatot kérned.

"Ha te abba próbálsz kapaszkodni, hogy nem igaz a "senki", mert van valaki, akit érdekel, akkor ezzel semmit nem cáfolsz meg,"

Ez a legnagyobb hazugság, te lovagolsz a szavakon. Tudjuk nagyon jól, hogy a szexuális kisebbségekkel van baja a homofóboknak, nem annak "túlzott megjelenésével". Ugyanez a kamu érvelés minden más kisebbségnél, csak annyi gerincetek sincs, hogy felvállaljátok. Jöhet a harmadik bocsánatkérés.

2021. aug. 3. 06:36
 42/46 A kérdező kommentje:

Marci!

A 36-os elég jól megválaszolta neked amit én is gondolok, úgyhogy nem ismétlem meg. a 41-es válaszodra reagálok inkább.

"És ebben hol szerepel, hogy a melegek kiharcolták, hogy kötelező melegeknek dolgozniuk a filmen?"

Nem szép dolog ám ilyen fokú álnaívitást előadni... Te is tudod nagyon jól, hogy ez pontosan róluk szól. :) Egyébként konkrétan fel is van sorolva melyek ezek a csoportok, csak a 36-os nem írta le, és ott vannak köztük a melegek is. Ezen nincs is mit magyarázni, csak az nem látja ezt, aki nem akarja látni.

Aztán a másik, hogy míg magaddal szemben megengeded a teljes álnaivitást, addig velünk szemben a másik oldali szélsőséget alkalmazod, még azt sem engeded meg hogy ne utáljuk a melegeket. Lehetetlennek és elképzelhetetlennek tartod, hogy valakit az zavarjon, hogy tele van pakolva velük a média, reklámok, filmek... Pedig elhiheted nekem, én egész életemben kritikus voltam a médiával. Megmondjam miért? Azért mert gyűlölöm azokat akik ostobává akarják tenni a társadalmat, akik lerombolták a jóízlést, a normális gondolkodást életről, családról, szerelemről, és helyette ripacskodó tehetségtelen senkiket mutogatnak akik sem tisztességet, sem teljesítményt, sem semmi olyat nem tudnak felmutatni amiből a fiatalok akik nézik,hallják őket bármit is meríthetnének, bármit is tanulhatnának az egoizmuson, hedonozimuson és a nihilizmuson kívül... az hogy most a filmeknél már nyíltan felvállaltan az lesz a szempont hogy egy lobbinak megfeleljen és nem pedig az, hogy művészi vagy tartalmi értelemben értékeket közöljön, az egy újabb megtett út a szakadék felé...és fel fogom emelni ellene a szavam, akkor is ha hozzád hasonló beszűkült gondolkodású emberek szemében náci leszek. (amúgy sem jelent már semmit ez a szó, sőt lassan már dícséret lesz)

2021. aug. 3. 08:24
 43/46 anonim ***** válasza:
51%

"És válaszoltam vagy nem? Válaszoltam, tehát nem sunnyogtam, jöhet az első bocsánatkérés. Amúgy meg mi vagyok én, hivatalos szerv, hogy minden válasszal kötelezően foglalkoznom kellene? Sokszor annyira debilek, hogy már nincs erőm hozzá. A tied is majdnem olyan lett :D"

Marci, ez is nagyon gyenge volt.

A kérdés után 2x kellett szólni neked, hogy válaszolj! Persze butanácinzi tudtál. A második felszólításra már nagyon ciki lett volna előadni, hogy nem tudod, mi is volt az a kérdés. Addig sunnyogtál, ameddig tudtál. Ez pontosan olyan, mint amikor elkapják a gyilkost és közli, hogy ő feladta magát.

Szépen minősítted magad! Ugyanis a kérdés a te állításodra vonatkozott, tehát a te állításod volt debil. Az igaz, hogy végül írtál valamit, de nem válaszoltál, mert nem válaszoltad meg, hogy jogilag miért lennének másodrangú állampolgárok az lmbtqstb tagok, ha ugyanannyi joguk van, mint másoknak.

Ez pontosan olyan, mint amikor sírnak a ballibek, hogy nincs sajtószabadság, de még mindig az 50% feletti részét birtokolják. Számukra az lenne az egyelnőség, ha megint 90% feletti rész tartozna hozzájuk.

2021. aug. 3. 11:53
 44/46 molnarmarcell21 ***** válasza:

Ezekből a válaszokból is látszik, hogy mekkora az intoleránsak intelligenciaszintje :D

Én válaszoltam mindenre, elmagyaráztam, olvassátok vissza.

2021. aug. 3. 14:15
 45/46 A kérdező kommentje:
Tehát az a válaszod, hogy buták vagyunk mert intoleránsak vagyunk. Hogy miért azt ugyan nem tudtad megindokolni, de legalább ráerősítettél a kérdésem létjogosultságára!Köszi
2021. aug. 3. 14:36
 46/46 anonim ***** válasza:
Valaki leírhatná nekem, hogy hol van leírva, hogy ki mi alapján lesz másodrendű állampolgár. Valami hivatalos linket várok, elsősorban haladáréktól.
2021. aug. 3. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!