Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A monoton munka tényleg...

A monoton munka tényleg roncsolja a szürkeállományt ezáltal csökkenti az intelligenciát?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 06:01
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
igen
2021. júl. 27. 06:26
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Én húsz évig dógoztam szallagon, olyan hüje lettem mint a seg.
2021. júl. 27. 06:46
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Belefásul az ember, tutira.
2021. júl. 27. 07:03
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha mellette aktívan töltöd a szabadidőt, akkor nem feltétlenül.
2021. júl. 27. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért kellett az utolsót lepontozni?

Fáj tán az igazság?

2021. júl. 27. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, gyári munka mellett is lehet tanulni, olvasni, aktívan tölteni a szabadidőt. Befeküdni a tévé vagy a gyk elé és utálni mindnekit persze könnyebb.
2021. júl. 27. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
15%

Úgy adjátok elő, mintha a gyári melósok Hamvas Bélát olvasgatnának szabadidejükben.

Ha ezt tennék, nem gyári melósok lennének. Sokkal inkább kőbambit isznak, meccset néznek, asszonyt vernek.

2021. júl. 28. 06:54
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudtam, hogy Hamvas Béla olvasása növeli a munkaerőpiaci értékedet. Anno gyári munka mellett készültem fel a második nyelvvizsgámra, sokszor a buszon tanultam hajnalban munkába menet.
2021. júl. 28. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem a Hamvas Béla olvasás növeli a munkaerőpiaci értékedet, hanem az attitűdöd ami miatt ilyeneket olvasol.
2021. júl. 28. 09:41
 10/10 anonim válasza:
100%

Érdekes, én szintén gyári munkás vagyok 3 műszakban már több, mint 3 éve, de nem gondolnám, hogy leépültem agyilag, sőt.

Szabadidőmben olvasok, edzek, videojátékozok, barátokkal utazgatok, kirándulok és stb.

Sok mindenre megtanított ez a munka. Kitartásra, hogyan állj ki magadért, mikor ne szólalj meg inkább, tiszteletre és még sorolhatnám.

Vidáman megyek be (amikor korán kell kelni akkor nem) mert nagyon jó a műszakom vagyis a csapatom. Kb 40-en vagyunk összesen tehát mindenki ismeri a másikat és ki is jövünk egymással. A magam nevében beszélve én mindenkivel elvagyok, tudok hülyéskedni az idősebb munkatársaimmal is. Jobban is telik így az idő és ez nem megy a munka rovására. A műszakvezetőm is teljesen normális. Elmondja műszak elején, hogy mit kell csinálnunk és van, hogy egész nap nem szólunk hozzá mert tudjuk a dolgunkat. Persze ugyanúgy vele is viccelődünk, beszélgetünk, nem az a karót nyelt fajta.

Nagy vonalakban én ezt tudom elmondani. :)

Nem minden gyár egy szörnyű hely.

Mindenhol vannak bunkó emberek, ez nem a munkahelytől függ.

Bár lehet kicsit el is tértem a tárgytól, na mindegy.

2021. júl. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!