A monoton munka tényleg roncsolja a szürkeállományt ezáltal csökkenti az intelligenciát?
Miért kellett az utolsót lepontozni?
Fáj tán az igazság?
Úgy adjátok elő, mintha a gyári melósok Hamvas Bélát olvasgatnának szabadidejükben.
Ha ezt tennék, nem gyári melósok lennének. Sokkal inkább kőbambit isznak, meccset néznek, asszonyt vernek.
Érdekes, én szintén gyári munkás vagyok 3 műszakban már több, mint 3 éve, de nem gondolnám, hogy leépültem agyilag, sőt.
Szabadidőmben olvasok, edzek, videojátékozok, barátokkal utazgatok, kirándulok és stb.
Sok mindenre megtanított ez a munka. Kitartásra, hogyan állj ki magadért, mikor ne szólalj meg inkább, tiszteletre és még sorolhatnám.
Vidáman megyek be (amikor korán kell kelni akkor nem) mert nagyon jó a műszakom vagyis a csapatom. Kb 40-en vagyunk összesen tehát mindenki ismeri a másikat és ki is jövünk egymással. A magam nevében beszélve én mindenkivel elvagyok, tudok hülyéskedni az idősebb munkatársaimmal is. Jobban is telik így az idő és ez nem megy a munka rovására. A műszakvezetőm is teljesen normális. Elmondja műszak elején, hogy mit kell csinálnunk és van, hogy egész nap nem szólunk hozzá mert tudjuk a dolgunkat. Persze ugyanúgy vele is viccelődünk, beszélgetünk, nem az a karót nyelt fajta.
Nagy vonalakban én ezt tudom elmondani. :)
Nem minden gyár egy szörnyű hely.
Mindenhol vannak bunkó emberek, ez nem a munkahelytől függ.
Bár lehet kicsit el is tértem a tárgytól, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!