Miért nem ér manapság a tisztességes munka semennyit?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 21:53
1/13 anonim válasza:
Én tisztességes munkát végzek, és meg vagyok elégedve azzal, ahogy megfizetik.
2/13 anonim válasza:
Hogyne érne. Mikor ért többet, mint manapság?
3/13 anonim válasza:
Tisztesseges munka jutalma a tisztesseges haszon es jovedelem ... eppen ezert aki alja munkat vegez, az alja fiztest kap erte. Ez egy evidencia ... mindenki maga allitja fel az elerendo celjait.
4/13 anonim válasza:
Attól függ, mit értünk ez alatt.
Sokan, csak a fizikai munkát értik tisztességes munka alatt.
5/13 anonim válasza:
Mert kizsákmányoló rendszer van.aki termel és előállít,ő keres a legrosszabbul.a viszonteladó,kupec,kereskedő haszna jóval nagyobb akárcsak azoké akik a tőzsdén kereskednek.
7/13 anonim válasza:
Burkoló, kőműves,villanyszerelő, stb. elég jól keresnek mostanság. Te mit dolgozol, kérdező?
8/13 anonim válasza:
Kőműves vállalkozó vagyok, havi 800+ nettó fizetéssel, még úgy is, hogy belekalkulálom az ügyfelenkénti egy telefonszámot (hogy ne tudjanak zaklatni a hülyeségeikkel utólag)!
9/13 anonim válasza:
8: mennyit kell dolgoznod ezért, átlagosan napi hány órát?
10/13 anonim válasza:
A tisztességes munka igen is ér valamit.
Csak azt nem szokás megfizetni aki hagyja hogy szinte ingyen dolgoztassák, meg a hanyag munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!