Miért váltanánk le a Fideszt, ha teljesen jól vezetik az országot és jól oldják meg a legnagyobb krízishelyzeteket?
Orbánék helyreállították a gazdaságot és azóta is folyamatosan fejlesztik azt, segítettek a devizahiteleseknek, megoldották a vörös iszap katasztrófát, jól oldották meg a migrációt (bátran lezárták a határokat és megvédték az országot) , nálunk a legszabadabb az élet jelenleg Európában mivel jól és időben szerezték be a vakcinakat. Kiállunk a szélsőségesen liberális eszme megrontásai és aberrált dolgai ellen ( túlzásba vitt LMBTQ és blm propaganda) A gazdaságunk jelenleg is erős, válságban sem megszorítottak, hanem támogatásokat és kedvezményeket adtak. Visszaépítik a 13.havi nyugdíjat, csomó szja kedvezmény van/lesz. Támogatják a családokat és a gyermekvállalást.
Nem értem miért kellene egy stabil, jól kormányzó pártot levaltani, egy hiteltelen hatpárti koalícióra, ahol ráadásul a DK-ban és MSZP ben ott vannak azok akik 2010 előtt tönkretették az országot. Csak azért hogy az EU diktatorikusan ránk erőltetett beteg eszméjének alávessuk magunkat? Szerintem nem ér ennyit a stabil és erős ország feladása.
"Nem hibaztathatjátok mindig a kormányt."
De ha a kormány olyan intézkedéseket hoz, ami miatt rosszabb az életem, akkor azért szabad, mester?
Mi olyan intézkedést hozott?
Ember.
Semmit hát pont ezaz.
27% áfa, negyedét lévő Ják a fizuból adóként.
Szarok az utak.
Szar az eü.
Az emberek magukba vannak fordulva.
Soroljam még?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!