Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért váltanánk le a Fideszt,...

Miért váltanánk le a Fideszt, ha teljesen jól vezetik az országot és jól oldják meg a legnagyobb krízishelyzeteket?

Figyelt kérdés

Orbánék helyreállították a gazdaságot és azóta is folyamatosan fejlesztik azt, segítettek a devizahiteleseknek, megoldották a vörös iszap katasztrófát, jól oldották meg a migrációt (bátran lezárták a határokat és megvédték az országot) , nálunk a legszabadabb az élet jelenleg Európában mivel jól és időben szerezték be a vakcinakat. Kiállunk a szélsőségesen liberális eszme megrontásai és aberrált dolgai ellen ( túlzásba vitt LMBTQ és blm propaganda) A gazdaságunk jelenleg is erős, válságban sem megszorítottak, hanem támogatásokat és kedvezményeket adtak. Visszaépítik a 13.havi nyugdíjat, csomó szja kedvezmény van/lesz. Támogatják a családokat és a gyermekvállalást.

Nem értem miért kellene egy stabil, jól kormányzó pártot levaltani, egy hiteltelen hatpárti koalícióra, ahol ráadásul a DK-ban és MSZP ben ott vannak azok akik 2010 előtt tönkretették az országot. Csak azért hogy az EU diktatorikusan ránk erőltetett beteg eszméjének alávessuk magunkat? Szerintem nem ér ennyit a stabil és erős ország feladása.

2021. júl. 31. 23:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%
Mert lopnak csírukám.
2021. aug. 1. 05:56
 22/33 anonim ***** válasza:
36%

😂

Írd be a keresőbe, hogy "vörösiszap Soros". Igen, akkor még elfogadtàk a pénzét.

2021. aug. 1. 07:01
 23/33 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, ne zavard meg a Kérdezőt, ép bekapcsol a "duplagondol", melynek értelmében Soros rossz, de ha pénzt ad, akkor teljesen jó. Meg ez nem is igaz. De ha kiderül, hogy mégis, akkor még nem volt gonosz illuminátus. :D:D:D
2021. aug. 1. 08:05
 24/33 anonim ***** válasza:
63%
#22 Az “Orbán Oxford”-ot se felejtsük el!
2021. aug. 1. 09:11
 25/33 anonim ***** válasza:
74%

Igazából minden érv, amit felhoztál árnyaltabb, és két oldala van.

Fejlesztették a gazdaságot? Mindkét alkalommal, amikor a szocik után átvették a kormányzást jellemző volt, hogy a szocik beszoptak egy súlyos válságot, megszorítottak, amiért mai napig a "megszorítás megszorítás hátán" narratíva a nyerő. Én mindkétszer Fideszre szavaztam, pártállástól függetlenül mondom, hogy a szart egyik alkalommal sem a Fidesznek kellett ellapátolnia.

A családokat szerintem nem jól támogatta. Orbán azt csinálja zseniálisan, hogy közvetlenül nem vesz el a közembertől, adni viszont közvetlenül ad. Nem megszorítást vezet be, hanem mondjuk bankadót. Aztán a bankok ezt beépítik az áraikba. Ugyanúgy kifizeted, de a bankot utálod. Kapsz 10milliót, akkor Orbánt szereted, és a kőművest utálod, mert 10 millióval drágább a ház.

A túlzott LMBT propagandáról szerintem feleennyit sem hallanánk itthon, ha a Fidesz nem akarna megmenteni valamitől, ami Magyarországon még szinte alig létező. Paradox módon pont ők töltik meg a médiát a témával.

A vakcinabeszerzést nagyrészt üdvözítőnek tartanám, ha nem politizálták volna ennyire át, de persze muszáj volt ebből is versengést faragni.

A 13. nyugdíjat ahogy korábban is írták, 11 év gazdasági felívelés alatt nem jutott eszükbe visszaadni. Most, hogy jövőre választás, és először van némi kockázat az újraválasztás körül, ők a hősök, mert a válság alatt visszaadják.

A határvédelemmel is egyetértek, de itt is muszáj volt idegenellenességet szítani? Lehetett volna anélkül is nemet mondani a menekültekre, hogy arról hazudozzunk, hogy illegális bevándorlókat kellene befogadni.

És ehhez hozzájön a primitív versengő hozzáállás, az ország megosztása, unió ellen hangolás, és legfőképp az, hogy igazi érdemi dolgot 11 év alatt sem tudok nekik tulajdonítani.

Én máskülönben nem szeretném amúgy leváltani a Fideszt, többször is rájuk szavaztam. Én egy jól működő Fideszre akartam szavazni, de a mostanival szemben a bizalmat leváltotta szép lassan a kiábrándultság és az undor.

2021. aug. 1. 09:31
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

Az utolsóval nagyon egyetértek. Egy olyan Fideszre, amilyen 98 körül volt, akár én is szavaznék. Egy valóban középjobb polgári párttal tudnék azonosulni. De ez a jelenlegi távol áll ettől.

Az én szememben a hiteles jobboldali politikus, Marki-Zay Péter. Azért lenne ő az ideális jelölt, mert elfogadható a jobboldalinak, de nem tölti el undorral a baloldalit sem. Vagy csak szerintem kéne a miniszterelnöknek minden magyart képviselnie?

2021. aug. 1. 10:19
 27/33 árokpart ***** válasza:
74%
Viszont egy átlagos ember manapság nem tud ingatlanhoz jutni, míg 2010 előtt hozzá tudott.
2021. aug. 1. 10:36
 28/33 anonim ***** válasza:
86%

Orbán már csak 1 vén bú.zi.

Fingja sincs és igazából szarik is rá mi kell(ene) a mai kor társadalmának.

Az utak, kórházak, munkakörülmények, fizetések sz@rok. Házat nem bírsz venni ha csak sima gyári melós vagy keleten. Esetleg 1 25 éves roncs autót. De csak szajkózd tovább, hogy minden f@xa...

2021. aug. 2. 11:48
 29/33 A kérdező kommentje:

Akinek nincs rendbe a saját élete, az miért a politikát hibáztatja?

Ha jön a ballib összefogás, attól még nem lesz több a fizetésed a gyárban, meg nem kell kevesebbet dolgozni. Sőt... Még majd emelik az adókat stb.

Akinek rossz az élete, ő maga a felelős érte. Nem hibaztathatjátok mindig a kormányt. Mert hiába egyik másik kormány. Nem lesz sokkal jobb egyik se, inkább rosszabb.

2021. aug. 5. 12:30
 30/33 anonim ***** válasza:

"Akinek nincs rendbe a saját élete, az miért a politikát hibáztatja?"

Nekem személy szerint teljesen rendben van az életem, szimplán nem értek egyet jónéhány dologgal, amit csinálnak. Konkrétan nem bízom bennük, fék meg nincs rajtuk.

2021. aug. 5. 16:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!