Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért váltanánk le a Fideszt,...

Miért váltanánk le a Fideszt, ha teljesen jól vezetik az országot és jól oldják meg a legnagyobb krízishelyzeteket?

Figyelt kérdés

Orbánék helyreállították a gazdaságot és azóta is folyamatosan fejlesztik azt, segítettek a devizahiteleseknek, megoldották a vörös iszap katasztrófát, jól oldották meg a migrációt (bátran lezárták a határokat és megvédték az országot) , nálunk a legszabadabb az élet jelenleg Európában mivel jól és időben szerezték be a vakcinakat. Kiállunk a szélsőségesen liberális eszme megrontásai és aberrált dolgai ellen ( túlzásba vitt LMBTQ és blm propaganda) A gazdaságunk jelenleg is erős, válságban sem megszorítottak, hanem támogatásokat és kedvezményeket adtak. Visszaépítik a 13.havi nyugdíjat, csomó szja kedvezmény van/lesz. Támogatják a családokat és a gyermekvállalást.

Nem értem miért kellene egy stabil, jól kormányzó pártot levaltani, egy hiteltelen hatpárti koalícióra, ahol ráadásul a DK-ban és MSZP ben ott vannak azok akik 2010 előtt tönkretették az országot. Csak azért hogy az EU diktatorikusan ránk erőltetett beteg eszméjének alávessuk magunkat? Szerintem nem ér ennyit a stabil és erős ország feladása.

2021. júl. 31. 23:24
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
30%
Racionális ok valóban nincs rá. Inkább a gyűlölködés motiválja azokat, akik a bukását akarják.
2021. júl. 31. 23:26
 2/33 anonim ***** válasza:
90%
Hozom a popcornt :D
2021. júl. 31. 23:29
 3/33 anonim ***** válasza:
79%
Elvesszük a krumplidat, kérdező. Mondj búcsút a főzeléknek, pürének, levesnek, tócsninak. Nem lesz többé.
2021. júl. 31. 23:30
 4/33 anonim ***** válasza:
27%

Mert abban a hitben vannak, hogy a Fidesz olyan mértékben lop-csal, hogy emiatt az ország nem fejlődött olyan ütemben, ahogyan fejlődhetett volna.

Plusz szerintük ez a fejlődés semmi, 10 éve jobban éltünk, évente 20%-ot drágulnak a bolti árak, a fizetésen nem emeltek semmit, sokan éheznek, stb.

2021. júl. 31. 23:30
 5/33 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Magyarország jobban teljesít!

2021. júl. 31. 23:38
 6/33 A kérdező kommentje:
3as. Ezek aztán a baloldali érvek, gratulálok. Én tényleg kíváncsi vagyok, és normális érvek -ellenérvek mentén szerettem volna beszélgetni, mint normális polgár. De egyre jobban kezdem elhinni, hogy a baloldallal nehéz értelmes vitát folytatni. Csak mocskolódni tudnak sajnos. Pont ez az, ami nem használ az országnak.
2021. júl. 31. 23:38
 7/33 anonim ***** válasza:
24%

Legyen ez a legnagyobb problémánk, hogy 11 év alatt egyszernálunk volt a legmagasabb az infláció, ami még mindig kanyarba nincs a 12-15 évvel ezelőtti inflációhoz.

2021. júl. 31. 23:41
 8/33 anonim ***** válasza:
26%
Akik leváltanák a Fideszt azok vagy baloldali felfogásúak (esetleg valamely más politikai ideológia támogatói, de ők nem igazán láthatóak a mainstream politikai pártok támogatói között), vagy az élet nem jött össze nekik (hiszen vesztesek csak az igazi utópiákban nem élnek, olyanokban amiket még ember nem látott) a sikertelenségük/szerencsétlenségük miatt pedig a mindenkori kormányt hibáztatják, de akárhogy is legyen, annyit el lehet mondani róluk, hogy főleg érzelmi alapon gondolkodnak a politikáról.
2021. júl. 31. 23:48
 9/33 anonim ***** válasza:
37%

Azért kell leváltani bennünket mert már olyan uncsi hogy megelőztük egész európát akkora gazdasági fellendülés. Az életszínvonalról ne is beszéljünk. Most hallottam, hogy a nyóckerbe jönnek a svájci lányok strihelni.

Nincs már kedvem dubaiba sem repülni a magánrepülőmön. Olyan egysíkú lett minden. Csak nyerem a közbeszerzéseket, még azt is amit nem pályáztam meg.

Kellene már egy kis izgalom az életemben.

Mielőtt elkezdtem írni ezt a kommentet elhatároztam, hogy elkezdek spórolni egy új hajóra az Adrián.

Az előbb ránéztem az órámra. Már meg is van a pénz.

2021. júl. 31. 23:49
 10/33 anonim ***** válasza:
83%

Érveket szeretnél? Rendben.

"Orbánék helyreállították a gazdaságot és azóta is folyamatosan fejlesztik azt"

Bajnaiék állították helyre a gazdaságot, Orbán meglovagolt egy emelkedő gazdasági tendenciát, majd lezüllesztette. Lásd az 5. válaszomban mutatott statisztikát.

"segítettek a devizahiteleseknek"

Kivéve akiket utcára tettek.

"megoldották a vörös iszap katasztrófát"

Na, ez igaz. Viszont semmi okunk nincs feltételezni, hogy bármely más kormány ne így tett volna. (Nem, a "Gyurcsánybiztoselkurtavolna" nem polgári érv.)

"jól oldották meg a migrációt (bátran lezárták a határokat és megvédték az országot)"

Végül is csak beengedtek egy interpol körözött életveszélyes terroristát. Meg bárkit akinek volt pénze letelepedési kötvényre.

"nálunk a legszabadabb az élet jelenleg Európában mivel jól és időben szerezték be a vakcinakat."

Meg ugye Mészárosé a Balaton, ezért anyagilag jó szabadnak hagyni és szeptembertől durva korlátozások közepette elvárni egy buksisimiért az egészségügyi dolgozóktól, hogy köpjék ki a tüdejüket.

"Kiállunk a szélsőségesen liberális eszme megrontásai és aberrált dolgai ellen ( túlzásba vitt LMBTQ és blm propaganda)"

Egy olyan törvénnyel, ami teljesen értelmezhetetlen. Pl. nem definiálja, mi számít a homoszexualitás népszerűsítésének. Szóval tilos valami, de nem áruljuk el, hogy mi. Ez aztán igazán magas nívó.

"A gazdaságunk jelenleg is erős, válságban sem megszorítottak, hanem támogatásokat és kedvezményeket adtak."

És mégis kevesebbet ér a fizetésünk, mint pár éve.

"Visszaépítik a 13.havi nyugdíjat"

Amit egy válság alatt vett el Bajnai. Ideiglenesen. Ők röpke 11 év alatt vissza is építették. Ez aztán teljesítmény. És ki is vezette be eredetileg?

"Csomó szja kedvezmény van/lesz."

Mégis kevesebbet ér a fizetés, mint pár éve.

"Támogatják a családokat és a gyermekvállalást."

Ez nem igaz. Te persze a csokra és a babaváróra gondolsz. Na, ezek szépen beépültek az ingatlanárakba, így akinek van gyereke, annak pont olyan nehéz lakáshoz jutni, mint ezek nélkül, akinek nincs, annak lehetetlen.

"Nem értem miért kellene egy stabil, jól kormányzó pártot levaltani, egy hiteltelen hatpárti koalícióra, ahol ráadásul a DK-ban és MSZP ben ott vannak azok akik 2010 előtt tönkretették az országot."

Erre mindenkinek más oka van. Általános közöt pont, hogy ennél korruptabb vezetés még sosem volt.

"Csak azért hogy az EU diktatorikusan ránk erőltetett beteg eszméjének alávessuk magunkat? Szerintem nem ér ennyit a stabil és erős ország feladása."

Az ország nem stabil és nem erős. Nézd meg a nyugati béreket, nézd meg a magyart. Pl. egy adatrögzítő, egy orvos, egy rendőr és egy gépészmérnök esetében. Majd nézd meg az élelmiszer, a ruha és a lakásárakat. Majd az arányokat.

2021. júl. 31. 23:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!