Gyakoris bajtársaim! Tegyük fel a pontot az i-re! Mi a véleményetek az LMBTQ-ról?
30-as, ha nem természetes akkor mégis hogyan lehet ilyen irányultság az állatok körében is? Vagy talán egy majom, kutya vagy macska homoszexualitása sem természetes esetleg neked az állatok is betegek? Attól mert nem lehet ilyesmiből utód attól még természetes dolog.
Ilyen alapon ha a heteró párból egyik vagy mindkettő nemzés képtelen akkor ők sem természetesek...
Szerintem nyugodtan fogasjanak gyereket örökbe meg éljek az életüket de ne posztoljak már ki mindenhova totál felesleges ha valki kirakja hogy fogadj el másokat attól nem változik a világ aki ezt eliteli az ugyanúgy elfogja
Emellett szerintem túl nagy felhajtást keritenek ennek az LMBTQ ügynek
A másik dolog amit nem értek hogy a külföldi emberek miért szólnak bele a magyar politikába. Hiszen nem itt élnek ők csak egy pillanatnyi helyzetet látnak
32-as a csigák esete az másik lapra tartozik. Mert azoknál az aktusközben dől el ki melyik fél lesz.
Én az állatokkal a majmokra, kutyák, macskákra, stb gondoltam.
Az, hogy valami természetes, az nem azt jelenti, hogy jó:
- Ha begyullad a vakbeled, az lenne a természetes, hogy vagy elmúlik magától, vagy belehalsz. Természetellenes, hogy egy sebész szikével felnyit, kiveszi, összevarja majd felgyógyulsz.
- Nem természetes, hogy ha szuvas a fogad, a fogorvos kifúrja, betömi... az lenne a természetes, hogy 30-40 éves korodra elveszíted a fogaid nagy részét.
- Az ópium természetes.
Nem maga a szo jelentese szamit, hamem amit mondani akartam osszessegeben. Persze utolso, ebben igazad van amit leirtal, ebben a kotextusban. De en nem igy ertettem, azt hogy nem termeszetes, inkabb ugy mondanam, hogy nem ez a rendeltetesszeru hasznalata a testnek, nem ez az idealis allapot, nem erre szuletett stb. Fizikailag determinalva vagyunk, vagyis lehet operalasokat vegeztetni, de pl az anusz az nem bemenet, hanem kimenet, most nemtudom szebben megfogalmazni, de fizikailag van mindennek egy felepitese. Tudom, hogy heterok is gyakoroljak az anal szexet, de akkor sem arra van kitalalva.
Osszessegeben annyit akartam ezzel, hogy elfogadjuk, hogy van ilyen, es aki ilyen az nemtud masmilyen lenni,ha akarna se.,, de ne mondjuk, hogy ez jo dolog, es egeszseges.
"Nem maga a szo jelentese szamit"
Pedig pont, hogy minden esetben a szavak jelentése ami számít. Máskülönben nem lenne értelme a nyelveknek.
A magánszféra attól magánszféra, mert magánszféra. Kósa Lajos
(Ez pedig fokozottan vonatkozik a szexuális orintentációra is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!