Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyakoris bajtársaim! Tegyük...

Gyakoris bajtársaim! Tegyük fel a pontot az i-re! Mi a véleményetek az LMBTQ-ról?

Figyelt kérdés

2021. júl. 28. 19:47
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
31%

Szerintem sokaknak jogos a felháborodása a melegek ellen. Mert mindenhol csak ezt nyomják, hogy "fogadd el, fogadd el" (pl más országokban még a kocsireklámokban is melegek bi-k vagy lezbik alkotják sokszor a "normális családmodellt" -szerintem ez már nem elfogadás, hanem ránevelés amit mélységesen helytelenítek) és hogy támogassuk őket ez folyik még a csapból is... De végeredményben arra is kifuthatnak az események, hogy a melegeket jobban támogatják, mint a heterokat.

Nem csinálhat mindenki amit akar egyrészt mert azt anarchiának hívják másrészt akkor előbb utóbb már semmi sem lesz szent (ez a deszakrelizáció folyamata (a SzeERimTem neoliberalizmusban)) .

Az hogy valaki meleg sok esetben nem látszik rajta. Szerintem ez az elfogadHató mert nem a melegeket, mint egy szexuális orientáció "görbülettel élő" embereket helytelenítjük, hanem a viselkedésüket. Hiszen csak tetteket érdemes megítélni valami alapján nem embercsoportokat - azt többnyire rasszizmusnak és előítéletnek hívják🙂.

Ha mindenki azt gondol, amit akar, azaz szabadelvűség (liberalizmus) van az azt is jelenti, - kéne, hogy jelentse- , hogy engem ugyanúgy nem diszkriminálhatnak vagy minősíthetnek azért, mert nem preferálom a melegséget mint, hogy azért sem, hogy esetleg meleg vagyok (lennék).

Különbséget kéne tenni a helytelenítés és az elítélés között, mert hatalmas szakadékok vannak e között a két szó között mégis sokak csak az ítélet szót halják a téma körüli frusztráció miatt.

2021. júl. 29. 09:00
 22/40 anonim ***** válasza:
5%
Ez minek a rövidítése pontosan?
2021. júl. 29. 22:07
 23/40 anonim ***** válasza:
64%
Ez egy "panem et circenses" típusú közéleti hiszti, totál nem érdekel és nem foglalkozom vele.
2021. júl. 29. 22:38
 24/40 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem házasodjanak ösze fogadjanak örökbe gyereket természetesen ha minden követelménynek megfelelnek.Csak ne keljen mindenhol az LNBTQt halanom meg mindenhol a szivárványos zászlot látnom.
2021. júl. 29. 23:56
 25/40 anonim ***** válasza:
93%

Majomkísérleteket is végeztek ez ügyben.

Elválasztottak mesterséges folyóval 2 egymással háborúban álló majomfalkát. Az egyik falka területén hiány volt élelemből, itt a hímek egymással harcoltak, esetenként halálig a nőstényekért. A terület másik oldalán az erőforrások feleslegben voltak, a majmok között megfigyelhető lett a homoszexualitás.

A folyó átjárhatóvá tétele után ismét háború alakult ki, az élelemhiányos törzs vereséget szenvedett, a hímeket és utódokat megölték, míg a nőstényeket részben befogadta a nyertes fél.

A természetben kisebb méretű törzsek között nem volt azonos nemű majom közötti aktus, a nagyobb több 100 egyed között pedig napi szinten, a hímek és nőstények között is.

A kutatóközpont szerint a homoszexualitás a szóban forgó majomfaj társadalmi szerkezetével függ össze. Az állatok kétféle csoportban élnek együtt: a háremet tartó és sok utódot nevelő hímek falkáiban, illetve a csak hímekből - kiszuperált falkavezérekből, alárendeltekből és családjukból kitaszított fiatalokból - álló csoportokban.

A kizárólag hímekből álló falkákban a hímek csak akkor létesíthetnek szexuális kapcsolatot nősténnyel, ha családfővé válnak.

Ok tudom még én is, az emberiség okosabb a majmoknál, de azért érdekes a párhuzam.

2021. júl. 30. 06:57
 26/40 anonim válasza:
27%
#21 voltam. Jól lepontoztak a véleményemért😂
2021. júl. 30. 09:36
 27/40 anonim ***** válasza:
80%

Nos én egy konzervatív srác vagyok.

Számomra mindössze a magánügyet képezi, hogy kinek mi a szexuális orientációja.

Viszont az LMBTQ mozgalom a saját szemszögemből káros, mivel messze túl lőtt az eredeti célján. Kivívni az egyenjogúságot azoknak akik a heteroszexualitástól/aszexualitástól eltérő szexuális orientációval rendelkeznek. Évtizedek óta mondhatni jogi szempontból nem tesznek különbséget heteroszexuális és homoszexuális között olyan dolgokat leszámítva, mint a házasság vagy a biológiai nemtől eltérő nemként történő létezés. Amit még, ha Magyarország liberális fordulatot venne politikailag sem lenne időszerű bevezetni, mivel a magyar társadalom nincs azon a szinten és rengeteg jogi kiskaput és társadalmi kérdést vetne fel magában.

-Egy transznő is bemehessen-e a női mosdóba/öltözőbe vagy sem? Hogyha igen akkor mikortól számít valaki transznőnek? Vannak olyan személyek akik mindennap másként azonosítják magukat és emiatt egy perverz is könnyen kihasználhatja ezt, hogy ideiglenesen nőnek érezte magát. (Ergo, ha a liberális szabályok szerint játszunk akkor könnyen becsúszhatnak olyan esetek is amikor egy kanos heteroszexuális cisznemű pasas, csak egyszerűen leskelődni szeretett volna és az ő esetleges eltávolítását tudja átterelni jogi útra vagy az esetleges ottléte alakulhat át molesztálásba)

-Egy heteroszexuális házasság az országnak olyan tekintetben jó, hogy előbb-utóbb akár újabb állampolgárokat is képes kitermelni magából. (Tárgyilagosan megfogalmazva az embereket) Addig egy homoszexuális házasság és egy homoszexuális élettársi kapcsolat között az ország aligha érez különbséget. Itt jön a következő csavar. Vajon milyen alapon járjon a homoszexuálisoknak az első házasok kedvezménye? Esetleg ne járjon nekik, de ezzel küldjön a kormány egy egyértelmű üzenetet, hogy ők nem egyenlőek a heteroszexuális házasokkal szemben? Esetleg vonjuk el a heteroszexuális emberektől is ezzel meg tüzeljük a kettő közötti szakadékot?

-Társadalomnak talán kevesebb, mint 1%-áról beszélünk mindenféle statisztika ide vagy oda. Vajon megéri mindig az ő kényük-kedvük szerint igazítani a törvényeket vagy elég, ha egyenjogúságot élvezhetnek és egy diszkrimináció esetén bátran fordulhatnak felsőbb szintekre?

Továbbá akármennyire is tagadja ezt a tényt a hazai baloldal, mivel Magyarországon ez még nem időszerű attól Nyugaton igenis már elkezdődött egyfajta hullám az LMBTQI+ mozgalomban. A pedofilok védelme.

Nagyon kellemetlenül hangzik ez sokaknak akik családot szeretnének nevelni vagy egyszerűen jóérzésű emberek, hogy egy ilyen meghatározó decentralizált csoportban előbb-utóbb akár a pedofilok is képesek lesznek térnyerésre.

Egy konzervatív, sőt jóérzésű emberként a mozgalmat egy kártékony mozgalomnak jelezném ami a társadalom rákfenéjeként eszi meg azokat akik, csak a melegek jogaiért szeretne harcolni (Ami a 2021-es Magyarországon messze nem egy korszerű kérdés, mivel az új törvénymódosító csomag ellenére is legális marad a homoszexualitás, csak mindössze a gyermekeinket akarjuk megóvni attól, hogy Drag Queenek járkáljanak be óvodákba burkoltan vagy nyíltan népszerűsíteni az LMBTQ+ mozgalmat… Igen, valóban létezik ez még akkor is, ha nem hétköznapi jelenség Nyugaton sem, de attól még megtörténik)

Ami méginkább okot ad a törvénymódosító csomagra az, hogy sok kamasz nem nagyon érzi magát egy közösségbe valónak sem így az LMBTQ közösség akár heteroszexuális kamaszoknak is kaput nyit azzal, hogy kapnak figyelmet a “sorstársaktól” és a társadalomtól.

Hány olyan kamaszt ismertek aki biszexuálisnak/pánszexuálisnak bélyegzi magát és mégis kizárólag az ellenkező nemnek csapja a szelet? Addig az önmeghatározásuk jelentős részét az adja, hogy a többségtől eltérő szexuális orientációt adnak meg.

Plusz a szexualitás minden esetben magánügy és emiatt is kártékony az, hogy sokan igyekeznek teret adni ennek és ezzel is teret adva a szexuális nihilizmusnak ami egy egyenes út egy családoktól mentes, nemi betegségekben gazdag két részre szakadt társadalomnak. A tömegnek aki mindenkivel is nemi életet él és a szűkréteg aki a tömeghez való csatlakozást vagy pedig egy normális partner keresésével tölti az idejét vagy pedig normális partnere van. (A normális alatt nem a heteroszexuálist értem).

2021. júl. 30. 11:46
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

Nem minden lmbt+ tag rossz/ártószándékú ember. Ugyan úgy vannak jó emberek is köztünk. Az már külön kérdés, hogy mi lehet azokkal akik a gyerekeket is át akarják téríteni. DE a legtöbbünk átlagos életet él ugyan úgy mint ti is, csak annyi különbséggel, hogy más a többi ember iránti nézőpontunk.

Üdvözlettel egy Transbian.

2021. júl. 30. 11:56
 29/40 anonim ***** válasza:
21%
Minden mozgalom káros, mert ostoba tömegeket vonz, akik nem nézik mekkora károkat okoznak gyakran a saját maguk által támogatott csoportokra nézve. Egyébként is az a véleményem, hogy akinek mozgalomra van szüksége, az gyenge.
2021. júl. 30. 18:32
 30/40 anonim ***** válasza:
27%
Engem az nagyon zavar, hogy ezt termeszetesnek akarjak beallitani. Neztem az index videoit a priderol, es tobbszor elhangzott a szajukbol, hogy ez egy termeszetes dolog. Szerintem nem az. Ha az lenne, akkor ket no tudna segedeszkozok nelkul egyesulni, a fiuknaleg nem a vehbelnyilast kellene hasznalni, es gyermeket is tudnanak nemzeni. Ez valamifele gyogyithatatlan betegseg, vagy inkabb allapot. Elfogadni lehet, sot kell szerintem, es ne is bantsak oket emiatt, de ne mondjular hogy termeszetes, meg ne reklamozzuk. Lehet nem jol gondololom??? Mit gondoltok?
2021. júl. 31. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!