Tomi 11 kérdése:
A modern liberálisoknak mi a véleménye erről?
Figyelt kérdés
Szerintem a legtöbb jobboldali embernek hasonló véleménye van, és nem beteges gyűlölködők. [link] 2020. okt. 16. 20:49
1/14 anonim válasza:
Naggyon találó a video...is
Lehet mondani én is "figyelemmel kísérem" a Tetvériséget.
Ami nagyon találó a bemutatkozásukban:
"A Testvériség egy nagy társadalmi kísérlet.
Úgy látjuk, hogy az értéksemlegesség és a népuralom csak tehetetlenségbe és fásultságba vezeti az embereket. A tolvaj, beteg jellemű politikusainkat mi magunk termeljük ki folyamatosan. A demokrácia azokat segíti hatalomba, akik a legtöbb ember bizalmát megszerzik. Aki pedig mindenkinek tetszeni akar, hazudni fog. Ha pedig a legnagyobb hazugság nyeri a legtöbb szavazatot, akkor ezzel kész is az a rendszer, ami megtalálja a társadalom leggátlástalanabb embereit, és felemeli őket vezérnek."
Nem venném biztosra a beállítottságukat!
2/14 Deák Dominik 2020 válasza:
Szerintem senki nem fog végignézni egy húszperces videót a kevdedért. Nem tudnád röviden összefoglalni?
3/14 A kérdező kommentje:
nem kell az egészet megnézni, hogy valakinek véleménye legyen róla.
2020. okt. 16. 21:06
4/14 anonim válasza:
Nagyon gagyi ez a videó, le tudnád inkább írni pár szóban, hogy miről szól?
5/14 anonim válasza:
Nem tudom, de most olvasom az Indexen, hogy lefejeztek a haladó nyugaton egy tanárt:D
6/14 anonim válasza:
Én belehallgattam, jót szórakoztam.
7/14 A kérdező kommentje:
Elsőre nekem is furcsa volt kicsit a videó stílusa, de a lényeg az amit mond. Elmondja hogy a melegeket nem kel gyűlölni, de mindenféleképpen betegség, és miért probléma, hogy ez teljesen normálissá akarják tenni.
2020. okt. 16. 21:57
8/14 anonim válasza:
És ha valaki szerint a heterókat nem kell gyűlölni, de mindenféleképpen betegség, és probléma, hogy ezt teljesen normálissá akarják tenni, ahhoz mit szólnál?
9/14 A kérdező kommentje:
a videóban pont ez van nagyon szépen elmagyarázva, hogy miért a melegek a betegek és nem a heterók, de amúgy az hogy beteg az nem egy sértés valamilyen baja kisebb vagy nagyobb mindenkinek van.
2020. okt. 16. 22:14
10/14 anonim válasza:
Az hogy beteg, egy kategorizálás kérdése. A homoszexualitás jelensége nem változik attól, hogy betegségnek hívjuk-e vagy sem. Ami változik, az az emberek hozzáállása. Ha betegségnek hívjuk, akkor megpróbálják "meggyógyítani". És az mindig rosszul sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!