Gyakoris bajtársaim! Tegyük fel a pontot az i-re! Mi a véleményetek az LMBTQ-ról?
Szerintem házasodjanak össze, fogadjanak örökbe gyerekeket. Persze, lehetne vitatkozni, hogy egy gyereknek jobb lenne egy apa és egy anya mellett felnönie, de azt látni kell, hogy itt nem a hetero párok vs homo párokról van szó, hanem az intézet vs meleg párokról. Szerintem egy gyereknek bárhol jobb, mint egy intézetben. Igazából még nem volt egy kutatás sem, ami azt mutatta volna ki, hogy a meleg párok gyerekei bármilyen hátrányt szenvednének ezmiatt... Arra viszont már volt egy csomó, hogy az intézetböl kikerült gyerekek sokkal rosszabb esélyekkel indulnak neki az életnek, mint akik családban nönek fel.
A transzok meg: most komolyan, kit bántanak azzal, hogy a másik nemhez akarnak tartozni? Hormonkezelés, esetleg mütét, kész is. Nem értem, mi ezzel a probléma. Lehet a transznemüségre betegségként tekinteni. De ha így teszünk, szerintem elfogadható gyógymód, hogy támogatjuk az átalakulást.
Luk-luk, csak a keret más!
Ha kikormolják egymást bassza fene.
Csak ne legyen kötelező.....xD
Nem a megfelelő témával foglalkozol.
Andika húgyagyú,kappan hangú "urának" forint 100 milliárdok landolnak a számláján mindenféle mondvacsinált állami megrendelés jogcímén.
Ezekkel az ellopott pénzekkel (gyerekeid ellopott jövőjével) kellene foglalkozni,nem a bzikkal.
Kedves kérdező!
Kihagytad a "Kötelezővé tenném a népszerűsítését a kiskorúak körében, már bölcsődétől kezdve!" lehetőséget.
Én nem szavaznék rá, de most sokaknak ez a törekvése. 👎🏻
Agyhalottaknak való gumicsont a tényleges problémákról történő elterelésre.
Az ilyen a magyaroknál mindig bejön :D
Engem nem érdekel mások ánusza, nem vagyok az LMBTQ közösség tagja!
Nem kívánom senkinek, hogy olyan megkeseredett legyen, mint a #17-es kommentelő!
Naívan úgy gondoltam, hogy nem sokan szavaznának arra az opcióra, így nekik be kell érni az utolsó válaszlehetőséggel.
És mi lenne akkor, ha a tényleges próblémák kerülnének szóba? Semmi. Ugyanúgy csak dumálgatnánk róla 0 következmény nélkül, mint a gumicsont problémák esetén. Amúgy ezen a gumicsonton az EU csámcsog a legnagyobbakat, nem specifikus magyar tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!