Gyakoris bajtársaim! Tegyük fel a pontot az i-re! Mi a véleményetek az LMBTQ-ról?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 19:47
A kérdező szavazást indított:
Legszívesebben lelőném az összeset.
Ha négyfal között csinálják az nem érdekel, de a társadalom színe előtt semmiféle buzulást nem engednék.
Enyhébb megnyilvánulások, mint pl.: kézfogás nem zavar, de a smárolás, meg enyelgés már sok. Házasságot nem engedélyezném.
Házasságot is engedélyezném, meg az örökbefogadást, ha adottak a feltételek. A transzvsztiták viszont irritálnak.
Mindenki azt csinál, amit akar, és úgy öltözik, amit akar. Attól szép a világ, hogy ilyen sok színű. Több LMBTQ karaktert szerepeltetnék műsorokban.
105 szavazat
1/40 anonim válasza:
Nekem nem változott az mint régen.
2/40 anonim válasza:
A pegazussal foglalkozzál ne a buz.kkal!
3/40 anonim válasza:
Vélemény ,mint a szocializmusban tehát hogy betegek.
5/40 anonim válasza:
Szerintem a lóf* sem érdekel, hogy ki hová dugja a pöcsét vagy az, hogy mit nyal. Ez egyedül az LMBTQ közösséget érdekli, mert a pofánkba akarják tolni a saját fetiseiket, perverzióikat. Magyarországon a lófaz*-t sem érdekel, a lófas*-t sem verik el a nemi irányultsága miatt (max néhány elmebeteg szülő), a melegek is éppen úgy dolgozhatnak, éppen úgy bulizhatnak, éppen úgy szórakozhatnak mint a normálisak. Vannak b* ismerőseim, akik soha nem mennek ki a b* felvonulásra, mivel azt mondják, hogy ez többet árt nekik mint használ.
7/40 anonim válasza:
A melegeknek engednék házasságot, örökbefogadást, de az iskola ne népszerűsítse ezt. A transzneműek szerintem szimplán valamilyen mentális betegségben szenvednek, amit kezelni kéne. Ha én Napóleonnak érzem magam, akkor nem átoperáltatnak Napóleonná, hanem rám adják a muszájdzsekit, és begyógyszereznek. Teljesen jogosan.
8/40 anonim válasza:
Tőlük már csak azok a nagyobb férgek, akik törvénnyel és népszavazással uszítanak és gyűlölködnek az ilyenek ellen.
9/40 A kérdező kommentje:
Én írogattam ki mindenhova, hogy Pegazus! Akkor még amiatt rinyáltál, baszod!
2021. júl. 28. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!