Szélsőjobboldali emberek, ti is ezen a véleményen vagytok Dúró Dórával kapcsolatban?
Ha Dúra Dóra nem létezne, attól még ugyanúgy lenne pride.
A pride előbb kezdte a provokációt, mint Dúró.Amit ő tesz, az is ellenreakció a sok lmbt propagandára, érzékenyítő propagandákra.
#1 Azt mondja az én ismerősöm, hogy a pride előtt meg a melegek teljesen ki voltak közösítve, hosszú ideig börtön járt érte, és ezért lett pride. Most is sokan támadják a melegeket, ezért van még mindig és most már ilyen adok-kapok dolog lett belőle. Nekem meg az tűnt fel, hogy a mi oldalunkról, mármint a szélsőjobb oldalról kezd több lenni a támadás, és ez nekem már nem tetszik. Szóval lassan nem is tudom mit gondoljak, kicsit kezd változni a véleményem erről az egészről.
4# Szájerről is volt véleménye, csak azt leszedték a facebook oldaláról. De persze akkor is egyből kirakta, hogy még a fideszben is vannak melegek, meg liberálisok és csak ők harcolnak igazán az lmbtq ellen. Nekem ez már kezd sok lenni.
"Ha ennyi baja van a melegekkel, akkor Szájer meleg orgiájáról miért nem volt véleménye?"
Azért mert ő a Fidesz bábja.
Egyébként meg egy 2%-os pártot hagy ne vegyek már komolyan.
Vitya után én is Boldog Karácsonyt kívánok.
DK-s vagyok:
"Jó reggelt" kívánok neked. Látom felébredtél. XD
Dúró nyíltan fasisztoid, O1G-vel nyugodtan kezet foghat! Az "oszd meg és uralkodj" elvét próbálja felhasználni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!