Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy fiatal helyzete szerintete...

Egy fiatal helyzete szerintetek sem olyan kilátástalan, mint azt sokan elhitetni próbálják?

Figyelt kérdés

Legalábbis a környezetemben, illetve én magam sem érzem magam kilátástalan helyzetben.

Pedig, átlagos magyar, falusi családból származom.

Lediplomáztam, tanulgattam a nyelveket és most itt vagyok.Nyilván nem áll BMW a garázsban és nem járok évi 3x a Maldivra nyaralni, de évi 2x megengedhetek magamnak külföldi nyaralást.Egyszer síelni és egyszer egy tengerpartit.

Összességégében véve sokkal jobban élek, mint a szüleim ennyi idősen.Sokkal több helyre jutok el, nem nélkülözök.

A feleségemmel most készülünk majd felvenni a csokot is.Jelenleg is van saját tulajdonú ingatlanunk, de családi házat szeretnénk itt Budapest környékén.

Nyilván, élelmesnek kell lenni, nem fog normálisan fizető állás az ölünkbe pottyanni.

2021. júl. 25. 18:52
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
51%
40-es, még az olyan munkákat sem fizetik meg, amik szellemileg megterhelőek, a felsőfokú idegen nyelvismeret és a diploma pedig alap...
2021. júl. 26. 11:30
 42/50 anonim ***** válasza:
0%
36-os, nõ vagyok, nem pedig srác, szóval remélem nem baj, ha nem is szeretnék nőt szerezni magamnak... És képzeld, nem mindenkinek adatik meg, hogy gyereke lehessen, hogy aztán kapja a csokot, meg ne kelljen adót fizetnie, ha eleget potyogtat, de akkor szerinted az is forduljon fel. Gratulálok.
2021. júl. 26. 11:32
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

42, tehát ha valakinek nem lehet gyereke, akkor az a normális, ha meg lehet akkor az egy előjog? Privilégium?

Banyek, van két jó lábad, meg két kezed, milyen k.rva nagy privilégium egy mozgássérülthöz képest, nem?

Azért ne a 80 IQ-s, járni nem tudó csöves legyen a normális...

2021. júl. 26. 11:53
 44/50 anonim ***** válasza:
78%
43, pontosan. Komolyan le kell tagadnom a 400ezres fizetésemet a proli rokonság előtt, mert ha megtudnák, én lennék a milliomos csemete :D Már így is megkapom sokszor apámtól, amikor találkozunk, hogy "könnyű neked, ott ülsz egész nap az irodában, szegény bátyád meg egész nap áll (Auchan, árufeltöltő)". Mintha én tehetnék róla, hogy nem tanult, meg elbulikázta az összes pénzét fiatalon, amint egy kevés pluszhoz hozzájutott. Szóval jegyezd meg, privilegizált emberek vagyunk, mert nem vagyunk csövesek, van feleségünk, esetleg gyerekünk :D Mert a normális magyar ember árkot ás minimálbérért, az az igazi munka :DDD
2021. júl. 26. 13:26
 45/50 anonim ***** válasza:
Nehogy már egy ember önerőből meg tudjon élni.
2021. júl. 26. 18:26
 46/50 anonim ***** válasza:
47%

40, nézz már utána mennyi egy ápoló, tanár, tűzoltó, rendőr stb.. fizetése.

De ha szerinted egy betanított orángután is tudja tanítani a gyereked, akkor vidd az állatkertbe.

2021. júl. 26. 19:09
 47/50 anonim ***** válasza:
56%

44, Ott ülsz egész nap az irodában benne vagy abban a gépben. Ezek az irodai melók sokszor haveri alapon vannak kiosztva, nem azért mert valaki annyira tehetséges. Én egy irodai munkára nem lennék annyira büszke.

Nekem is van ismerősöm és arra panaszkodik, hogy unja az életét mert nem kell semmit csinálnia a nettó 300-ért csak egy klímás irodában ül és most tervez váltani, mert úgy érzi haszontalan.

2021. júl. 26. 19:13
 48/50 anonim ***** válasza:
87%
Jaj, ne hisztizz már. Irodai munka és irodai munka között is van különbség, robotgizike én sem lennék, aki kávét főz a főnöknek. Sikerült még kiemelni a különlegesebb, semmiképpen sem hétköznapi melókat. Szégyen valóban hogy egy ápoló, tűzoltó milyen keveset keres, ebben egyet értünk. Na de a gyári melósok sírnak állandóan, meg az árufeltöltők, meg a 8 osztályt végzett semmihez nem értő emberek. Ne magyarázz bele mást.
2021. júl. 26. 19:16
 49/50 anonim ***** válasza:
50%

47, nagyon sokat feltételezel.

"Én egy irodai munkára nem lennék annyira büszke."

"Nekem is van ismerősöm és arra panaszkodik, hogy unja az életét mert nem kell semmit csinálnia a nettó 300-ért csak egy klímás irodában ül és most tervez váltani, mert úgy érzi haszontalan."

Savanyú a szőlő?

2021. júl. 27. 08:31
 50/50 anonim ***** válasza:

Simson az, nem pedig Simpson.

2021. aug. 9. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!