Egy fiatal helyzete szerintetek sem olyan kilátástalan, mint azt sokan elhitetni próbálják?
Legalábbis a környezetemben, illetve én magam sem érzem magam kilátástalan helyzetben.
Pedig, átlagos magyar, falusi családból származom.
Lediplomáztam, tanulgattam a nyelveket és most itt vagyok.Nyilván nem áll BMW a garázsban és nem járok évi 3x a Maldivra nyaralni, de évi 2x megengedhetek magamnak külföldi nyaralást.Egyszer síelni és egyszer egy tengerpartit.
Összességégében véve sokkal jobban élek, mint a szüleim ennyi idősen.Sokkal több helyre jutok el, nem nélkülözök.
A feleségemmel most készülünk majd felvenni a csokot is.Jelenleg is van saját tulajdonú ingatlanunk, de családi házat szeretnénk itt Budapest környékén.
Nyilván, élelmesnek kell lenni, nem fog normálisan fizető állás az ölünkbe pottyanni.
Figyelj, a velem érettségizett emberekből aki talpraesett volt már gimiben is, az jól él.
Aki depis-hisztis-nebántsvirág volt, az most is nyafog facebookon, tüntet amikor tud, mert nem adják a szájába a sültgalambot.
Nekem amikor ezeket mondják jut eszembe az hogy itt ahol lakom (Balaton) 400k-t kapnak LÁNGOS SÜTÉSÉRT még az érettségi nélküli diákmunkások is, mert senki sem akar a dögmelegben lángost sütni...
Aki ezek után nyafog a fizetésért és hogy nem talál semmit, azt nem nagyon tudom komolyan venni...
3.
Én 30 múltam.
A feleségem meg 29.
Aki tesz magáért és nem azt várja, hogy az állam vegyen neki autót meg lakást az boldogul, aki meg csak sajnáltatja magát de dolgozni nem akar, illetve tenni a saját fejlődéséért nos az sír, és ezek az ellenzékiek.
Míg aki tesz magáért és boldogul és látja mennyire támogatja jelenleg az állam a családokat meg az embereket, illetve Magyarország sose volt olyan jó állapotban mint most az látja, hogy a Fidesz a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!