Mennyire kilátástalan az ország helyzete,ha Orbán bevallása szerint is az olcsó, kiszolgáltatott munkaerőben látja az ország erejét, versenyképességét?
Mivel mással nem tud versenyezni a magyar, szal nem tudom mit akarsz.
Nyelvet beszélsz?
Van piacképes szakmád?
Jah, hogy nincs.
Hát akkor sorry.
A legtöbb közgazdász, befektető egyetért abban,hogy az olcsó munkaerő versenyképes.
Ez nem csak a betanított munkára érvényes, hanem a szellemire is.
Az SSC-k jelenléte, illetve,hogy több gyár (pl AUDI) már nem csak termel, hanem fejleszt is.
A magyar mérnök megcsinálja azt, 2000 euróért, amit a német 3000-ért sem.
5) ja igen csak mi lesz közben a dolgozókkal akik nem tudnak megélni?
Abban semmi meglepő nincs hogy az ingyenmunka versenyképes, ehhez nem kell közgazdásznak lenni.
Úgy látom még mindig arról álmodoztok, hogy majd német bért fogtok kapni balkáni teljesítményért, mindezt úgy, hogy közben az árak se emelkednek és félévente 2 lakást fogtok venni!
Hát persze!!!:D
7#
Miért nem tud megélni?
Nekem sincs milliomos családom, soha nem is volt.
Tanultam a nyelveket, diplomát,helyezkedtem és máris 5-ös számmal kezdődik a nettóm.
És igen, még diákhitelt is vettem fel,mert muszáj volt.
Probléma,hogy Magyarországon az emberek közül sokan, olyanok mint a csecsemők.Gyámolatlanok, életképtelenek.Nem fognak össze.
Pedig a szakszervezetek sok mindenre képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!