Egy fiatal helyzete szerintetek sem olyan kilátástalan, mint azt sokan elhitetni próbálják?
Legalábbis a környezetemben, illetve én magam sem érzem magam kilátástalan helyzetben.
Pedig, átlagos magyar, falusi családból származom.
Lediplomáztam, tanulgattam a nyelveket és most itt vagyok.Nyilván nem áll BMW a garázsban és nem járok évi 3x a Maldivra nyaralni, de évi 2x megengedhetek magamnak külföldi nyaralást.Egyszer síelni és egyszer egy tengerpartit.
Összességégében véve sokkal jobban élek, mint a szüleim ennyi idősen.Sokkal több helyre jutok el, nem nélkülözök.
A feleségemmel most készülünk majd felvenni a csokot is.Jelenleg is van saját tulajdonú ingatlanunk, de családi házat szeretnénk itt Budapest környékén.
Nyilván, élelmesnek kell lenni, nem fog normálisan fizető állás az ölünkbe pottyanni.
Honnét van nektek lakásotok?
Kétlem hogy szülői segítség nélkül.
22
Honnét, szerinted?
Amit mások kidobnak az ablakon albérleti díjra, abból kedvezőbb törlesztőrészlet jön ki.
Volt szülői segítség, de ne tessék ilyen 10 milliókra gondolni.
Másrészt, a feleségem és az én havi bérem összesen majdnem eléri az 1 milliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!