Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet ekkora gyűlölet...

Hogy lehet ekkora gyűlölet Orbán Viktorral szemben?

Figyelt kérdés
Igen, egyetértek hogy egy aljas tolvaj, és életfogytiglant is adnék neki. Nade kivégezni a feleségével együtt mint chauchescot? (Valószínűleg rosszul írtam le) Azért a kettő ember között elég nagy a különbség. Nagyon sok hasonlót olvasok. Fellógatni, lelőni, villamosszék meg hasonlók. Ti mit gondoltok?

2021. júl. 15. 23:04
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
7%
38-asnak igaza van!
2021. júl. 16. 15:14
 42/47 anonim ***** válasza:
33%

Szabadelvűék folyton lepontoznak, mert szót emelek az emberölés ellen.

Sose kerüljenek kormányra, ha ennyire gyilkosság pártiak.

2021. júl. 16. 23:24
 43/47 anonim ***** válasza:
22%

Én nem vagyok se jobbos se balos skatulyában, de azt tudom, hogy Gy alatt a fizetésem 56%-át elvették, és már most is belengették hogy visszahozzák a többkulcsos adózást ha nyernek. Csak egy kicsivel vagyok feljebb egy átlag fizetésnél, de visszanyomnák a fejemet a szarba az új 30%-os kulccsal.

Egyébként mintha a napokban mutogattak volna 94.5 tonna aranyat a hiradóban, azt lopta el Orbán ? Gondolom a felcsúti ház pincéje volt a tudósításban.

2021. júl. 17. 16:19
 44/47 anonim ***** válasza:
33%
Többkulcsos adónál megint feketedik a gazdaság. Visszajön a "Bejelentünk, de csak 4 órában, szabadság , tp nincs." időszak.
2021. júl. 17. 21:14
 45/47 anonim ***** válasza:
43%

Orbántól minden rendes magyar ember undorodik!

Ceausescu ugyanilyen tróger alak volt...

2021. júl. 17. 23:44
 46/47 anonim ***** válasza:
47%

Az Orbán-féle illiberalizmus egy fertő, egy szellemi nihil, egy totális zsákutca!

Ezektől kell megszabadítani a Hazát!

2021. júl. 17. 23:49
 47/47 anonim ***** válasza:
8%
Azért nem gyengén ciki, amikor páran kimagyarázzák, hogy miért demokratikus embert ölni. Undorítóak vagytok.
2021. júl. 17. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!