A rendszeres gyűlöletkeltés, tolvajlás és kirekesztő politika miatt az EU-ban teljesen ingatag lett a helyünk. Hogyan lehetne segélykiáltással élni az EU felé, hogy takarítsa el az országból a fideszt, hogy ne érje a normális réteget katasztrófa?
"54%-os szavazat is 2/3-al egyenlő" Szerintem tanulmányzd még a választási rendszert.....
Görögországban pl a nyertes párt eleve megkapja a manddátumok negyedét...
"Az EU nélkül magyarországnak annyi, a náci Németországot idéző törvényjavaslatok,"
Az megvan, hogy épp a náci Németország az Eu alapítója? :D
"nyugati árak vannak" Légyszíves magyarázd már meg, hogy mit takarnak a nyugati árak. Ausztria, Svájc, Németország meg Luxemburg is nyugaton van mégis jelentös külöbségek vannak az árakban Ausztria Svájc, meg Németország és Luxemburg között.
De egyébként körbe néztem különbözö árkategóriákban különbözö kategóriákban:
Berlinben egy férfihajvágás: 30 euro körül van a fodrászoknál, egy nöi alaphajvágás 50-80 euro, Luxemburgban egy férfihajvágás 40-50 euro, egy nöi havágás 60-100 euro. A berlini pedigkürösök a lábkörmök levágásséért 40-60 eurót kérnek, Luxembrugben 60-80 eurot. Bár ahogy már írtam a nyugati roszágok között is vannak külöbségek, de most írtam két nyugati országból is példát: Szerinted Magyarországon: 8-10 ezer forintnál indul egy férfihajvágás, vagy 12-20 ezer forintt egy alap nöi hajvágás, vagy 10 forintál indul egy pedikör alaplábápolás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!