A rendszeres gyűlöletkeltés, tolvajlás és kirekesztő politika miatt az EU-ban teljesen ingatag lett a helyünk. Hogyan lehetne segélykiáltással élni az EU felé, hogy takarítsa el az országból a fideszt, hogy ne érje a normális réteget katasztrófa?
"A rendszeres gyűlöletkeltés..."
Ez pedig sorokon át ócska gyúlölködés követi, majd a végén azt is bizonyítod, hogy végtelenül buta vagy: "...még a választási rendszerünk is olyan korrupt, hogy 54%-os szavazat is 2/3-al egyenlő."
Sem a korrupcó fogalmával, sem a választási rendszerek céljaival nem vagy tisztában.
13) Elöször is szögezzük le, hogy a hozzászólás, ami reagáltam az árszínvonalra vonatkozott nem a fizetésekre. Az árszínvonalhoz a szolgáltatások árai is hozzátartoznak, amire hoztam példákat, amikröla google segítségével te is meggyözödhetsz. Ami az ingatlanárakat illeti abba azért nem mentem bele, mert "nyugaton" se egységesek az ingatlanárak, ott is vab külöbség: Pl Bécs-Zürich, vagy München-Luxemborg, vagy Berlin-London között. De kevedért pl Müßncehnben: egy nem teljesen új, nem kirivóan jó, átlagos kétszobás lakás ára 250 ezer eurónál kezödik, ugyaneza elvárosban vagy kiemelkedöen, jó helyen 400-500 ezer ezer, a vadonatúj 2 szobás kétszobáslakások pedig félmillió eurónál indulnak.
Szerinted Budapesten egy normál nem új épitésü kétszobás lakás ára 200 millió forintnál indul, egy elsö kerületi kétszobás lakás vagy egy új építésü meg félmilliárd forintnál indul?
(ÉS
#16!
És szögezzük le azt is, hogy nincs semmilyen valós tapasztalatod. 15 évvel ezelőtt is találtam olcsóbb szállást Svájcban, mint Mo-on. Minimálisan olcsóbb volt a benzin és kaja is kb. ugyanannyiba került. Csak ott akkor egy gyári munkás kersett annyitt, mint nálunk egy felsővezető.
20!
És tegyük még hozzá, hogy azóta a hazai bérek átlagosan háromszorosára növekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!