Hogy lehet ekkora gyűlölet Orbán Viktorral szemben?
Ezen a listán elég gyakori a durva magyar gyűlölet de általában nem ilyen nyíltan gyalázzák a magyarokat. Ezt még az HVG-n se láttam pedig azok is gyűlölik a magyarokat de nem ilyen durván. Többnyire mégse olyan ostobák, hogy nyíltan kimutassák a magyar gyűlöletüket miközben a szavazatainkért pitiznek. Nem lenne hatásos.
Politikailag sokkal biztonságosabb a magyar gyűlöletüket Orbánon keresztül kiokádni.
Azért Megnézném a fodeszes okosokat akiket a melegeket támadják.
Mit szólnának ha leköpnék azért őket az utcán, mert a párjuk kezét megfogják, akiket szeretnek.
Most keltem fel és azt álmodtam, hogy megbukott a Fidesz!
Ez remélem mond valamit.
"Politikailag sokkal biztonságosabb a magyar gyűlöletüket Orbánon keresztül kiokádni."
Az biztos ezekre soha se szavaznák.
#25 te a saját életedet gyülölöd, sajnálom hogy nem tudtál ennél tovább lépni.
Ott fogsz gályazni, bárki is lesz a miniszterelnök.
Tanulj valami szakmát, menj külföldre, vagy legalább egy kőműveshez segédmunkásnak.
*24, nekem ez azt mutatja, hogy súlyos szenélyiségzavarod van.
A politika elég fontos dolog, de ha már ez tölti ki az álmodat is, akkor valami már nagyon deformalódott a pszihédben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!