Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet ekkora gyűlölet...

Hogy lehet ekkora gyűlölet Orbán Viktorral szemben?

Figyelt kérdés
Igen, egyetértek hogy egy aljas tolvaj, és életfogytiglant is adnék neki. Nade kivégezni a feleségével együtt mint chauchescot? (Valószínűleg rosszul írtam le) Azért a kettő ember között elég nagy a különbség. Nagyon sok hasonlót olvasok. Fellógatni, lelőni, villamosszék meg hasonlók. Ti mit gondoltok?

2021. júl. 15. 23:04
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
33%

Ezen a listán elég gyakori a durva magyar gyűlölet de általában nem ilyen nyíltan gyalázzák a magyarokat. Ezt még az HVG-n se láttam pedig azok is gyűlölik a magyarokat de nem ilyen durván. Többnyire mégse olyan ostobák, hogy nyíltan kimutassák a magyar gyűlöletüket miközben a szavazatainkért pitiznek. Nem lenne hatásos.

Politikailag sokkal biztonságosabb a magyar gyűlöletüket Orbánon keresztül kiokádni.

2021. júl. 16. 04:53
 22/47 anonim ***** válasza:
56%

Azért Megnézném a fodeszes okosokat akiket a melegeket támadják.

Mit szólnának ha leköpnék azért őket az utcán, mert a párjuk kezét megfogják, akiket szeretnek.

2021. júl. 16. 06:01
 23/47 anonim ***** válasza:
65%

Most keltem fel és azt álmodtam, hogy megbukott a Fidesz!

Ez remélem mond valamit.

2021. júl. 16. 06:12
 24/47 anonim ***** válasza:
84%
Én nem öletném meg Orbánt, sőt börtönbe se záratnám. 65 éves koráig dolgoztatnám gyárban, szalag mellett, 3 műszakban, hétvégi túlórákkal, minimálbérért. Azért a minimálbérért amit ő és a kormánya állapítottak meg, hát akkor éljen is meg belőle. És mikor már csak fél éve lenne vissza a nyugdíjig, hopp megemelném neki nyugdíjkorhatárt. Kicsit érezze át, hogy miket művelt!
2021. júl. 16. 06:28
 25/47 anonim ***** válasza:
45%

"Politikailag sokkal biztonságosabb a magyar gyűlöletüket Orbánon keresztül kiokádni."

Az biztos ezekre soha se szavaznák.

2021. júl. 16. 06:52
 26/47 anonim ***** válasza:
75%
21: Innen van a "gyűlölet népe" elnevezés. A Rákosi (Rosenfeld) szörnyuralom rémségei se segítettek.
2021. júl. 16. 07:07
 27/47 anonim ***** válasza:
83%
Lehet mert Orbán Viktor egy hitvány szar politikus, akinek ott lenne a helye? ki tudja...
2021. júl. 16. 07:24
 28/47 anonim ***** válasza:
7%
Elég visszataszító, hogy akik gyűlöletről hazudoznak, azok öletnék meg.
2021. júl. 16. 09:26
 29/47 anonim ***** válasza:
6%

#25 te a saját életedet gyülölöd, sajnálom hogy nem tudtál ennél tovább lépni.

Ott fogsz gályazni, bárki is lesz a miniszterelnök.

Tanulj valami szakmát, menj külföldre, vagy legalább egy kőműveshez segédmunkásnak.

2021. júl. 16. 09:26
 30/47 anonim ***** válasza:
26%

*24, nekem ez azt mutatja, hogy súlyos szenélyiségzavarod van.

A politika elég fontos dolog, de ha már ez tölti ki az álmodat is, akkor valami már nagyon deformalódott a pszihédben.

2021. júl. 16. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!