Hogy lehet ekkora gyűlölet Orbán Viktorral szemben?
1998 óta folyamatosan szítják.
Amikor még tele volt a Fidesz SZDSZ-es ügynökökkel, akkor az volt a feladat, hogy Orbánt le kell váltani, Fodor legyen az elnök, és akkor a Fidesz lesz az SZDSZ ifjúsági szervezete.
Csak hogy a fiúk és a tagok is észnél voltak. Nagy arányban győzött Orbán a Fidesz elnökválasztásán.
Fodor másnap megjelent Pető Ivánnal, hogy tagadja, hogy átlépnek
az SZDSZ-be. Na, most, amit a liberális tagad, azt fogja csinálni.
Persze, hogy a következő hetekben már be is jelentették, hogy Fodor és társai átlépnek az SZDSZ-be.
Őrjöngött az egész liberális falka, a médiájuk (minden médium 100% a kezükben volt), köztévé, közrádiók, vidéki és fővárosi nyomtatott sajtó.
A Fideszen belül kilőtték a belpesti újprolikat, és a globalista ultraliberálisok helyett a nemzeti liberális többség erősödött meg, akiknek Orbán volt kezdetektől a szellemi, politikai vezetőjük. Ők választották. A médiahajón a sajtó és a pártvezetők és a holdudvaruk vett részt.
Farkasházy azt mondta Orbánnak: "mi emeltünk föl benneteket a kukából, és oda fogunk benneteket visszadobni".
Hát az a hajó hamarosan elment. 1998-ban A Fidesz kormányt alakított.
Akkor még kénytelen koalícióban a Torgyán-ügynök által lenyúlt FKGP-vel, de a sok disznósága, destruktív akciói, korrupt ügyei miatt Orbán menesztette.
Orbánt gyűlölik, mert zseni, mert valóban elindította 2010-ben a rendszerváltást, kilépett az MSZP-SZDSZ által átmentett posztkádári népirtó rendszerből. Prosperáló gazdasági rendszert vezetett be, nemzeti
és keresztény kulturális örökségen alapuló társadalmi struktúrát, életet.
Orbánnal itthon is, a nemzetközi politikában is számolniuk kell. Azok utálják, akiknek az érdekeit keresztezi. De azok is tudják, hogy világszerte tekintélyt parancsol önmagának és Magyarországnak is.
Nem azt keresi, ami elválaszt (V4-ek), hanem a közös érdekeket,
azt, ami közös és összeköt. Ezért a V4 országok vezetői amennyire lehetséges, követik, együttműködnek vele a saját országuk érdekében.
Orbán több évtizedre előre és közvetlenül holnapra is többféle stratégiát állít fel, mindenféle előre látható és előre nem látható esetre felkészül.
Tudósokkal, profikkal dolgozik. Ha a tudásra van szükség, nem érdekli
a virológus pártállása és világnézete. Ha kapcsolatrendszerre van szüksége, hogy a pandémia alatt gyógyszereket, eszközöket szerezzen be, akkor nem érdekli a nagyvállalkozók világnézete, pártállása, bekapcsolja őket a mentésbe.
Gyurcsnyék gyűlölik, mert tehetségtelenek, alkalmatlanok, csak a lopás, harácsolás a céljuk, azért választatják meg magukat.
Gyurcsány személy szerint gyűlöli, mert ő egy ócska, alkoholista proli, rafinált, aljas, gátlástalan, de nem okos. A legtehetségtelenebb, legaljasabb politikus Magyarországon az utóbbi 30 évben.
Az egyszerű, tájékozatlan embereket megvezetik az irigységre apellálva és arra, hogy a fiatalabb generációk mit sem tudnak arról, hogy milyen népirtó, kifosztó rendszert működtetettb Gyurcsány.
11-es. Nem hiszek neked. Kizárt, hogy támadják a húgodat. Honnan tudhatnák?
Viszont aki a gyerekemmel szexuális témákról akar beszélgetni, már azzal pedofiliát követ el, annak a jó Isten megkegyelmezhet, én nem fogok, elmegyek a legfelsőbb bíróságig is, mert az, aki azt meg meri tenni: pedofil.
Vidd a húgodat pszichológushoz. Még megmenthető.
'Kizárt, hogy támadják a húgodat. Honnan tudhatnák?'
Tiktokról. Én hetetó vagyok, de én is felvállaltam a párkapcsolatom ennyi idősen. Ő minek bujkáljon?
A hangos kisebbség egyre elkeseredettebben hörög. Ennyi. Eközben a politikusok népszerűségi listája:
(Frissebbet ne keress, mert nincs.)
Orbán a 2. Az első 4 helyen fideszes politikus. A legjobb DK-s (Gyurcsányné) csak a 21.(!), pedig pk a legerősebb ellenzéki párt. A férjét pedig könnyebb hátulról számolni (úgy a 4.).
Miről beszélünk?
(Amúgy Ceaușescu nevét tényleg rosszul írtad. Nagyon rosszul...) :)
"Én is gyűlölöm mind a szart."
Mind az összeset? Pedig elég lenne csak a sajátodat gyűlölni, elvégre kizárólag azzal vagy szoros kapcsolatban... :D
"A 15 éves leszbikus húgom folyamatosan halálos fenyegetéseket kap, mióta ez a patkány ellenük uszít."
Kitől kapja, Einstenkém? Gondolom, szintén 15 éves hülyegyerekektől, akiket kb. annyira kell komolyan venni, mint amikor arról értekeznek, hogyan fogják felkötni a fizikatanárt, vagy szétk*félni az angoltanárnőt. Mellesleg eddig senki nem fenyegette, de Orbán Viktor hatására egy 15 éves gyerek hirtelen fenyegetni kezdi (mert ezt a korosztályt aztán baromira érdekli a politika). Találj ki valami életszerűbbet, főleg annak ismeretében, hogy az egész pedofil ellenes törvény lényege a 18 év alattiak védelme (többek közt a húgodé is).
"Mi sokkal jobban gyűlölönj titeket, mint ti minket!"
Kezdte egy költő, Spíro, 1990-brn az SZDSZ háttérében.
Én még csak késtem, ki a f@szt gyűlölök én?
Így lett ez bevezetve a magyar politika beszédbe, ha valaki nem tudná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!