Milyen ellenszenves, gyűlölködő beszólások voltak az utóbbi időben anyaországiak szájából a határontúliakkal szemben?
Van valami egyéb értelmes magyarázat is annak kapcsán, hogy miért viszket egyes anyaországiaknak a külhoniak szavazati joga, azon kívül a rongyosra koptatott szlogenen kívül, hogy nem ide fizet adót és nem él az ország területén?
Ezért kirekesztés jár neki a magyar politikai nemzetből bizonyos anyaországiak nézőpontjából?
Ez nem magyar és magyar ellen szított megfontolt gyűlöletkeltés, megosztottság keltés és hangulatkeltés a magyar identitás tudattal szemben?
Ez korrekt?
4)
Nem.azért mert 90%-uk a fideszre szavaz ami abnormális.
Kérdező, most magadat akartad provokálni?
Egyébként nekem semmi bajom a külhoniakkal, én csak a fideszeseket nézem le a gyenge erkölcsi érzékük, vagy a gyenge szellemi képességeik miatt. Ha valaki egy másik országból szavaz a fideszre, az különösen gerinctelen dolog, szerintem. De csak azért utálni valakit, mert külhoni? Az hülyeség. A fideszes viszont lakóhelytől függetlenül olyan, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!