Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen ellenszenves, gyűlölköd...

Milyen ellenszenves, gyűlölködő beszólások voltak az utóbbi időben anyaországiak szájából a határontúliakkal szemben?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 14:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Teljesen jó a kapcsolat a külhoni magyarokkal és ezt úgy érte el a kormány hogy a környező országokkal is rég volt ilyen jó a viszony.Nagyon jó eredmény.👍
2021. júl. 13. 15:14
 12/18 anonim ***** válasza:
17%

Amit nekem mondták, csak azért mert kijavitottam valakit, mert valótlanságot írt: rohadj ott meg, haza se gyere.

Kedves, mi?:)

2021. júl. 13. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:
*mondtak bocs
2021. júl. 13. 15:16
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Én tisztelem becsülök minden határon túli nemzetiséget aki megtartotta nemzeti hovatartozását, legyen az Magyar vagy más nemzetiség.
2021. júl. 13. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

"azon kívül a rongyosra koptatott szlogenen kívül, hogy nem ide fizet adót és nem él az ország területén?"

Az hidegen hagy, hogy szerinted ez mennyire "rongyosra koptatott" és gondolom ez miatt alaptalan érvelés, pontosan ugyanúgy igaz marad most is, mint amennyire az volt a kettős állampolgárság megadásakor.

Kapaszkodj meg: nem volt kötelező így csinálni. Számtalan állam korlátozza a külföldön élők szavazójogát. Máltán például csak és kizárólag Máltán lehet szavazni. Ha hazalátogatsz a választás napján, akkor szavazhatsz, ha nem, akkor nem. Kanada és az írek 3-5 év külföldön élés után vonja meg a szavazójogot (de az állampolgárságot természetesen sosem).

Én nettó sz.rok rá, hogy valaki Kaliforniában vagy Kovászna megyében él 35 éve, ugyanúgy nincs alapja beleszólni a magyarországi belügyekbe.

2021. júl. 13. 15:19
 16/18 anonim ***** válasza:
14%
Ne hari, de most a szavazati jog és a fidesz H jön ide? 😅 Legnagyobb alazattal kérdezem.
2021. júl. 13. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
100% provokáló kérdés, jelentve.
2021. júl. 13. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:
17%
16-os vagyok, miért kellett lepontozni?:D szanalmasak vagytok
2021. júl. 14. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!