A kérdés arra vonatkozik, a "gyűlölet napszámosainak" "munkája" nélkül vajon meddig tudna müködni az Orbán kormány ? Pusztán tehát a migránsozás, sorosozás, lmbtq-zás nélkül is lenne-e ennyire sikeres ?
Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 14:17
1/19 anonim válasza:
Nem. A híveknek mindig szükségük van valamire amit gyűlölhetnek. Ha ez nincs meg, elpártolnak tőlük.
2/19 anonim válasza:
Én rájuk szavazom valószínűleg, de pont ezek nem tetszenek a kormánynál, a menekültek,a Soros és a homokos megnyilvánulások.
3/19 A kérdező kommentje:
Akkor et olyan mint az 1hát, mert ott meg fordítva van, ott imádni kell a mesebeli alakokat, angyalokat, szenteket, stb-ket, viszont az is ment jópár évszázadot.. Igaz a gyülölet is mozgósíthat, lásd "békemenet" ami arról ami a neve pont nem szól...
2021. júl. 12. 14:24
4/19 anonim válasza:
Így van, elég jól kormányoznak, nem kellene nyomniuk ennyire ezt a Soros,migráns dolgot.
5/19 anonim válasza:
Az egyes jól megfogalmazta. Mindig kell valaki, akit gyűlölhetünk, így eltudjuk elfelejteni a tényleges problémákat, amikkel az ország küzd. Eddig volt Soros és a migránsok, most úgy néz ki a melegek és nyugat a közellenségek. Utána jönnek cigányok, nem keresztények, nem fehérek, jeti, ufók, Gyurcsány Ferenc kutyája stb...
6/19 anonim válasza:
Nem szimpi nekem sem hogy állandóan a menekültekkel és Soros György-el foglalkoznak, még ha valami igazuk van is benne.
7/19 anonim válasza:
Én nem gyűlölök senkit, a kormány elég jól teljesít, felesleges ennyit foglalkozniuk Sorossal és a menekültekkel.
8/19 anonim válasza:
Szerintem többet árt nekik ez, mint használ.
9/19 anonim válasza:
Biztos hogy sok szavazatot vesztettek a melegek és a homokosok miatt is.
10/19 anonim válasza:
Az RTL is ellenük fordult az LMBTQR törvény óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!