A kérdés arra vonatkozik, a "gyűlölet napszámosainak" "munkája" nélkül vajon meddig tudna müködni az Orbán kormány ? Pusztán tehát a migránsozás, sorosozás, lmbtq-zás nélkül is lenne-e ennyire sikeres ?
A melegeket hagyni kellett volna, sok szavazatot vesztettek.
Az EU kvótát hagyni kellett volna, sok szavazatot vesztettek.
Az oltás erőltetését hagyni mellett volna,sok szavazatot vesztettek.
Nincs esélyük.
Az olyan ellenzéki arcoknak is el kéne tűnni, aki élőadásban olyat mond, hogy "a kormányváltás után megszorításokat kell véghez vinni". Élőben elmond egy ilyet egy közgazdász, és csodálkoznak, hogy a sok hülye inkább bekajálja a Fidesz hazugságait.
Higgyétek el, a Fidesz nem csak a sikeres gyűlöletkampányuk miatt vannak ott, ahol, hanem azért is, mert az ellenzék képtelen kivetni magából a nem oda valókat. Előbb egy normális ellenzék kéne, csak utána lehetne kormányváltásban gondolkodni.
Nekem már olyan érzésem van velük kapcsolatban, hogy szándékosan ilyen idióták. Szerintem nekik is jó ez az állapot, ami van.
A kérdés és a válaszok nekem azt mondják, hogy a Gyurcsány-Dobrev-Apró klán vezette ellenzéki összefogás nagyon gyűlöli a magyar embereket de tipikus kommunista taktikát követve a kormány szavazóit támadják, lebirkázzák és mocskolják.
Tényleg azt hiszik, hogy ez meggyőz minket magyarokat, hogy a hóhér unokájára, Dobrevre szavazzunk? Tényleg ilyen hülyének néztek minket magyarokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!