2021-ben mi a baj a melegekkel, most őszintén?
Figyelt kérdés
Ez egy ilyen gyerekcsináló fétis a fidesznél, mert különben elvész a haza, ha nem szülnek eleget? Ennek a melegek az oka, mert miattuk fogy a magyarság?
Nem értem, mi a baj azzal, ha két ember (ebben az esetben azonos neműek) szeretik egymást, a szeretet és a boldogság a legfontosabb dolgok a világon.
2021. jún. 24. 00:36
1/50 anonim válasza:
A pedofilokkal van baj, azért született meg a pedofilellenes törvény. Ami csak a pedofilokat bünteti, a melegeket nem. Te elolvastad a törvényt? Vagy csak beszoptál valami hazug propagandát?
2/50 anonim válasza:
Nem a melegekkel, hanem a szélsőséges elemekkel. Jó lenne, ha nem mosnátok össze a kettőt.
3/50 anonim válasza:
Nem a melegekkel van baj. A nyugati dolgokat akarják megelőzni. Tudom, hogy nálunk nincs olyan, hogy gyerekeket kezelnek hormonokkal stb, viszont félő, hogy előbb utóbb itt is elterjed ez a dolog
4/50 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy abból a törvényből honnan olvassa ki minden liberális, hogy tiltja azt, hogy azonos neműek szeressék egymást. Keresem, de nem találom azokat az elemeket, ami miatt támadjátok ezt a törvényt.
Vannak hibái, de egyáltalán nem arról szól, mint amit a baloldali mainstream média állít róla.
5/50 anonim válasza:
A melegekkel nincs baj, csak a fidesz, homofób
6/50 anonim válasza:
Max a propagandával van baj. Nem érdekel ha valaki meleg, saját privát dolga, de azt nem szeretem, hogy mindenhol ez folyik már a csapból is, hogy meleg hónap, meleg támogatás meg hasonlók.
7/50 anonim válasza:
A hatalom kell nekik. Ezért gyűlöletet szítanak.
8/50 anonim válasza:
Nem a melegekkel van a baj hanem ezzel a gyomorforgató kampánnyal amit mellettük csinálnak. Semmi bajom nem volt addig a melegekkel amíg nem kezdték el a gyerekeket fertőzni. Van a családban meleg pár mégsem kell az lmbtq elfogadásról hallgatnunk. És ilyen meséket sem mutogatnék a gyerekemnek: [link]
10/50 anonim válasza:
ne írjanak ilyet: Isten mese, nekem ez provokáló, s fájó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!