Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy az oltásna...

Miért mondják, hogy az oltásnak köszönhető a hullám vége?

Figyelt kérdés

Nemrégiben előjöttek a vége az x-edik hullámnak cikkek, természetesen a vakcinának köszönhetően. Tavaly is ugyanígy vége lett a nyárra. De előrelátóan hónapokkal ezelőtt elkezdték a fosatást a delta variánssal. Nem tudom, emlékszik-e valaki, de leközöltek talán májusban egy cikket, hogy már 2 deltás fertőzött is van idehaza. Két hete pedig 9-nél tartottunk.

Meddig tűrik ezt az emberek?

2021. júl. 5. 12:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
87%

Nem kötelező elhinni. És nekünk miért kéne elhinni a ti kamu szarotokat? Én amit hiszek, abban meg vagyok győződve. Hiszen jópár ismerősömet elvitte az oltás. Persze, igen ismerek olyat is, akit covid vitt el. De ismertem olyat is aki átesett már a covidon, amikor felvette az oltást és oltás után egy hétre meghalt.

Persze lehet ezt így is úgy is felfogni de nekem ez az egész oltás kampány gyanús.

Kivenni már nem lehet, ha megkapta megkapta már valaki. Szerintem nem árt óvatosnak lenni.

2021. júl. 7. 17:14
 32/33 anonim ***** válasza:
27%

Ja persze, itt valahogy annyi ember van, akinek meghalt az oltástól a fél ismerősi köre, hogy lassan már az oltottak felének el kellett volna patkolnia, ami nonszensz.

Mellesleg nekem valóban van bátyám, aki a Covid-osztályon dolgozott 7 hónapig, és bizton állíthatom, hogy nem az oltottak voltak a kórházban, amikor annyi beteg volt.

2021. júl. 7. 17:45
 33/33 anonim ***** válasza:
45%
A mentõorvosok szerint a phizer és a moderna tarolta az embereket. Térültek fordultak miután megkezdõdött az oltakozàs. Szerintük is simán több oltottat vittek a harmadik hullámban de nem nyilatkozhatnak emiatt a vészhelyzeti variálások miatt. Pedig mesélnének. Más dolgokról is amit le sem mernék irni itt névtelenül sem.
2021. júl. 7. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!