Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Delta+ variáns már elkezdett...

A Delta+ variáns már elkezdett esetszámokat növelni. A virológus szerint lesz itt is negyedik hullám, de ez ismételt bezárásokat jelent ősztől?

Figyelt kérdés

Most hallgattam egy elemzést a HirTV-én, mintha előre puhítanák a nézőket. Már angliában elkezdett rohamosan emelkedni az esetszámok meg pár másik országban, pedig tudjuk hogy anglia jobban le van oltva mint mi. Ez a Delta vagy Delta plussz variáns terjed, amiről még nem állapította meg a Pfizer hogy jóe az oltásuk rá

A virológus szerint MINDEN EMBER elkapja majd a covidot, csak idő kérdése. Szerinte most is az oltatlanokba terjed és az itthoni hullámzást is az oltatlanok fogják okozni. Szerinte nem lesz olyan erős mint az eddigi. Mit gondolsz? Ősztől lesz lezárárs?

2021. jún. 22. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Ősszel lesznek lezárások. Iskola sem kezdődik még el
Csak kisebb lezárások lesznek iskola mellett
A koronavírus már labdába sem rúghat most. EB van & véd az oltás
Lehet
40 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Most nem lesz, mivel EB van és kell Mészárosnak is a pénz. Később majd lehet, a diktatúrát szereti ez a hatalom is (de a ballibsik Torontóban jobban).
2021. jún. 22. 19:12
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Senki nem akarja az újabb lezárásokat, ha az oltatlanok közt nem lesz jelentős a súlyos megbetegedés szerintem max. enyhe korlátozások lesznek vagy az sem.
2021. jún. 22. 19:16
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Ti most ezt tényleg benyaljatok hogy létezik a delta variáns? Meddig lehet titeket hulyiteni ti ütődött barmok? A végtelenségig?
2021. jún. 22. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Majd akkor jon a delta varians, ha mar meszaros szallodai megszettek magukat. Mint tavaly
2021. jún. 22. 21:59
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Az nemlehet!!!! Pár napja még azt nyilatkozta doktor Merkely doktor hogy "Ott, ahol olyan magas a koronavírus elleni átoltottság, mint Magyarországon, nem fog bekövetkezni negyedik hullám "

[link]

[link]

Most akkor lehet hogy mégis össze vissza hazudoznak nekünk??? Az nem lehet 😭

2021. jún. 22. 22:02
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
Középiskolába szerintem digitális oktatás lesz.
2021. jún. 22. 23:24
 7/14 anonim ***** válasza:
74%

Jajj most találtam egy gyöngyszemet a 12 majomból ha már ilyen szépen lepontoztatok, had osszam meg veletek.

„Itt már nem is a vírus a lényeg. Teljesíteni a parancsot, azt tenni, amit mondanak.”

2021. jún. 23. 07:05
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

Az orvosok miért hazudnának?!

Nem értem meg azokat, akik ezt kitalációnak veszik, és ez a szívás, hogy ilyen emberektől függ a többi.

Én is hallgattam egy orvosi nyilatkozatot, amiben nem zárták ki az őszi újabb hullámot. Így az újabb lezárás sem kizárt.

2021. jún. 23. 14:59
 9/14 anonim ***** válasza:
30%

8

Mert elfelejtettek agyat növeszteni.

2021. jún. 23. 20:05
 10/14 anonim ***** válasza:
36%
Már lesz Alfa és béta variáns is. :)
2021. jún. 24. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!