Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Delta+ variáns már elkezdett...

A Delta+ variáns már elkezdett esetszámokat növelni. A virológus szerint lesz itt is negyedik hullám, de ez ismételt bezárásokat jelent ősztől?

Figyelt kérdés

Most hallgattam egy elemzést a HirTV-én, mintha előre puhítanák a nézőket. Már angliában elkezdett rohamosan emelkedni az esetszámok meg pár másik országban, pedig tudjuk hogy anglia jobban le van oltva mint mi. Ez a Delta vagy Delta plussz variáns terjed, amiről még nem állapította meg a Pfizer hogy jóe az oltásuk rá

A virológus szerint MINDEN EMBER elkapja majd a covidot, csak idő kérdése. Szerinte most is az oltatlanokba terjed és az itthoni hullámzást is az oltatlanok fogják okozni. Szerinte nem lesz olyan erős mint az eddigi. Mit gondolsz? Ősztől lesz lezárárs?

2021. jún. 22. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

8

Mert ha az igazat mondanak akkor nem csak lejáratást kapnának hanem el is veszítenek az állásukat. De vannak akik utána se néznek a dolognak csak elfogadják azt amit fentről mondanak.Nem értem miért ennyire hihetetlen ez másoknak

2021. jún. 24. 10:10
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
HirTV... propaganda TV. Akkor lesz itthon 4. hullam ha a politika ugy akarja. Ugy manipulaljak a szamokat ahogy nem szegyenlik. (Ettol fuggetlenul en be vagyok oltva, de tovabbra is ezt gondolom, hogy virus van... de ez nagy reszben politika)
2021. jún. 26. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:
19%

Most hallottam , hogy lezarjak Sydney-t 2 hétre a delta variáns miatt.

Ugyan az lesz mint tavaly nyáron.

Nyár van, most sok helyen nyitnak, lehet menni nyaralni. Aztán, ahogy az országok szép sorjában elkezdenek újra "zárni " , itt is ugyan az lesz, ahol elkezd terjedni. Itt kicsit később fognak lépni. A virologusok szerint az oltatlanok között fog terjedni leginkább.

Ha kevesen kerülnek kórházba (oltott, oltatlan)talán megusszuk az újabb zárást meg maszk hordást. De egyenlőre sajnos nem úgy tűnik.

Szerintem használjuk ki ezt a pár hetet.

2021. jún. 26. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:
30%
Maszkot biztos, hogy kell majd hordani ősztől de lehet még szabadtéren is mert addig még tudják a korlátozásokat elhúzni 1 hónappal.
2021. jún. 27. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!