Ha jön még hullám, és bezár minden, akkor minek beoltatni magunkat?
Az oltás megvéd. Ha magyarországra jössz nem fertőzheted le a magyarokat, mert a oltás megvédi az életet
Azért kell bezárni mindent, mert még van 4 milla balos + konteos akik nem merték leoltani magukat, így őket is meg kell védeni
"Hagyjal mar ezzel basszus. Szerintem mar nindenki atesett rajta!"
Szerinted.
Egyébként ha csak bizonyos válaszokat vársz (pl: Teljesen igazad van Sanyika, annyira okos vagy) akkor írd azt, hogy csak olyanok válaszoljanak akik szintén retardáltak.
Nem unjatok meg, hogy hulyere vesznek titeket az eszkimoi kekszemu medvedisznoember mutanssal!
Addig szopatnak amig csodme megy minden orszag!
#8.Egyrészt telt házas EB meccsek vannak, szép hogy nincsenek fertőzések(spoiler: ősszel jön a 4. hullám).
Másrészt a "Pájszer elnök" csessze el a saját üzletét?
Biztosan tudják ők is az igazságot, de nyilván a kígyó sem harap a saját farkába...
Harmadrészt be vagyok oltva, de ha hatástalan ez a kínai vacak ez volt az utolsó. Szórakozzanak mással, és szerintem az emberek 90%-a így van, többször nem fogják bemesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!