Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha jön még hullám, és bezár...

Ha jön még hullám, és bezár minden, akkor minek beoltatni magunkat?

Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 18:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Lassan írom le, hogy megértsd: azé', hogy ne kapd el.
2021. jún. 16. 18:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Hagyjal mar ezzel basszus. Szerintem mar nindenki atesett rajta!
2021. jún. 16. 19:01
 3/16 anonim ***** válasza:
8%

Az oltás megvéd. Ha magyarországra jössz nem fertőzheted le a magyarokat, mert a oltás megvédi az életet

Azért kell bezárni mindent, mert még van 4 milla balos + konteos akik nem merték leoltani magukat, így őket is meg kell védeni

2021. jún. 16. 19:01
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Valakinek valamiért jó, hogy sokan oltatják magukat. Majd egyszer úgyis kiderül az igazság.
2021. jún. 16. 19:02
 5/16 anonim ***** válasza:
23%

"Hagyjal mar ezzel basszus. Szerintem mar nindenki atesett rajta!"

Szerinted.

Egyébként ha csak bizonyos válaszokat vársz (pl: Teljesen igazad van Sanyika, annyira okos vagy) akkor írd azt, hogy csak olyanok válaszoljanak akik szintén retardáltak.

2021. jún. 16. 19:03
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Hogy azzal is kisebb legyen az esélye hogy ezt is minél többen kapják el, és megint le kelljen zárni dolgokat.
2021. jún. 16. 19:05
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj, hogy a delta vírus ellen, már a súlyos tünetek megjelenésétől sem véd a wuhani vakcina, tehát.. semmi értelme, nem csoda hogy be is fagyott most az oltási kedv.
2021. jún. 16. 19:16
 8/16 anonim ***** válasza:
13%
Hogyne védene? A Pájszer elnöke lenyilatkozta, hogy minden mutáns ellen is vég. Az indián mutáns már itt van az országban és mégsincsenek fertőzések
2021. jún. 16. 19:18
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem unjatok meg, hogy hulyere vesznek titeket az eszkimoi kekszemu medvedisznoember mutanssal!

Addig szopatnak amig csodme megy minden orszag!

2021. jún. 16. 19:26
 10/16 anonim ***** válasza:
94%

#8.Egyrészt telt házas EB meccsek vannak, szép hogy nincsenek fertőzések(spoiler: ősszel jön a 4. hullám).

Másrészt a "Pájszer elnök" csessze el a saját üzletét?

Biztosan tudják ők is az igazságot, de nyilván a kígyó sem harap a saját farkába...

Harmadrészt be vagyok oltva, de ha hatástalan ez a kínai vacak ez volt az utolsó. Szórakozzanak mással, és szerintem az emberek 90%-a így van, többször nem fogják bemesélni.

2021. jún. 16. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!