Miért szüntetik meg a korlátozások nagy részét mikor küszöbön a 4. hullám az indiai duplamutánsasl?
Figyelt kérdés
Pont hogy szigorítani kéne2021. máj. 21. 08:34
1/12 anonim válasza:
Nem kell mar tengerpartra menni ... itt is lehet 'hullamlovagolni' :)
2/12 anonim válasza:
Mert jön a szezon, és lölökènek kell még vagy 10 luxusvilla..
4/12 anonim válasza:
Mert egyelőre igen alacsony a friss megbetegedések és a kórházban ápoltak száma, és mindkettő erősen csökken. És az indiai mutáns ellen is hatásosak a vakcinák valamennyire, eddig úgy néz ki.
5/12 anonim válasza:
Te nyugodtan betarthatod, kérdező, élj úgy, mint amikor szigorúbbak voltak a korlátozások.
6/12 anonim válasza:
Azért mert a sok anyuci apucin élősködő életében 1 percet nem dolgozott lurkó lázong a bulika miatt.
Egyetértek a kérdezővel pont hogy szigorítani kellene.
Kötelező maszkviselés és teljes lockdown.
Akinek hiányoznak a szociális kapcsolatok ott az internet lehet beszélgetni
7/12 anonim válasza:
Én is ezt akartam mondani, szigoríts magadnak, és keményen tartsd be a szabályokat...
Ha pedig megszeged, nagyon büntesd meg magad!! 😂😂
8/12 árokpart válasza:
6-os Azt magyarázd már el nekem, hogy miért nem szeretnél úgy élni mint a járvány előtt miért jó neked a korlátozás, főleg, hogy elmúlt a járvány. Édes Istenem!
9/12 árokpart válasza:
Kérdező! Vége van a járványnak ezek után a koronavírus olyan lesz mint a szezonális influenza.
10/12 anonim válasza:
6 os vagyok
Leírom
Mert feleslegesek
Kiderült hogy lehet élni bulik fesztiválok meg éttermi helybenfogyasztás nélkül is.
Akik igazán jó barátok azok megoldják egymás otthonában a dumálós pizzázós sörözős összejövetelt nem kell ahhoz beülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!