A nyarunkat befolyásolhatja negatív irányba az indiai duplamutáns vírus?
Eddig is bilibe lógott a keze annak, aki azt hitte szabad nyarunk lesz. Azt hitték a harmadik világbeli rezisztens mutánsok örökre ott is fognak maradni. Hát nem ez a helyzet.
Hiába a nagy oltás propaganda, meg az ígérgetés, ha ennyi meg annyi millió ember be lesz oltva akkor majd nyithatunk... blablabla. Aztán jön az indiai dupla mutáns vagy valami más és baszhatjuk mert attól nem véd a vakcina.
3:
„A bűnözők a csak korlátozottan rendelkezésre álló vakcinákból és a globálisan zajló oltási kampányból próbálnak hasznot húzni.”
Az igazi bűnözők a nagy gyógyszergyárak és az őket irányítók. Ők vajon mikor lesznek felelősségre vonva?
Dupla,tripla
Quartett , quintett
quīngentī,sescentī, sexcentī
septingentī,octingentī
nōngentī... mīlle.
Mutáns,mutáns,mutáns
mutáns,mutáns,mutáns.
Az indiai variáns bejutása is csak idő kérdése, és szerintem ez rövidesen megtörténik, és nyilvánvaló, hogy a nyarunkat erősen befolyásolni fogja.
Úgy gondolom, hogy míg a beoltottakra kevésbé lesz hatással, a nem beoltottakra szerintem nagyon nagy hatással lesz. A COVID-ról tudni kell, hogy többször is el lehet kapni, így nem menekül az, aki már elkapott egy korábbi variánst, hiszen még ugyanazt is elkaphatta még egyszer.
Sajnos biztos vagyok abban, hogy sok lesz az olyan beteg, akik több variánssal is egyszerre fertőzöttek lesznek, és ebből arra következtetek, hogy az ő betegségük súlyosabb lesz, több lesz a halálozás. Annak van a legnagyobb esélye az átvészelésre, akiket addigra, mire bejön az indiai (és a többi) variáns, már beoltottak, és továbbra is elővigyázatos marad.
Amúgy tényleg rengeteg mutáció és még több variáns van, és ez csak fokozódni fog.
Az alapon (Wuhan/kínai) túl
ami hirtelen eszembe jut:
brit
brazil
dél-afrikai
román
indiai
és a lista nem teljes. Persze nem mondható, hogy mindegyik egyre halálosabb, vagy egyre jobban terjed, de a nagyszámok törvénye alapján növekszik a veszély, főleg, ha ezek a különböző változatok egyszerre kerülnek egy testbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!