Az oltatlanokat miért engedik étterembe,szállodába, stb.. így már biztos nem fognak oltakozni és ősszel elszabadul a negyedik hullám?
Az oltás véd viszont van rá kis esély, hogy elkapja az ember és akkor is lesznek tünetei még ha enyhék is, na most én az oltatlan birkák miatt nem akarok 1 hétig se megfázásos tünetekkel otthon lenni.
Nem félek emberek közé menni. Oltatlan maszk nélküli birkák közé nem szívesen.
Nyílván az ismerősi körből már kiszórtam az ilyen konteós 1 bites oltástagadókat, de sajnos nyaraláskor vagy étteremben nem válogathatom meg, hogy épp a mellettem lévő asztalnál oltás/vírustagadó idióták ülnek le és fertőzik le a placcot
3:
Egyetlen oltás sem 100%-os, azok a szülők sem csak a saját gyerekeiket veszélyeztetik, akik a kanyaró otlást nem adatják be a gyerekeiknek.
Másrészt a mostani átoltottság kedvez az újabb mutációk létrejöttének. Ha nem oltatod be magadat, azzal gyakorlatilag amellett kardoskodsz, hogy ne érjen véget a járvány.
Rosszul használod a fogalmakat, kedveském!
A birka te vagy. Kis sheeple.
Ha nyitnának egy állatkertet, amiben a hozzád hasonló agyatlanokat mutogatják, eskü beoltatnám magam, hogy megnézzem.
:D
Elszabadulhat a negyedik hullám, de az leginkább az oltatlanokat érintheti,
ők vállalták a veszélyeit a nem oltakozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!