Miért mondják, hogy az oltásnak köszönhető a hullám vége?
Nemrégiben előjöttek a vége az x-edik hullámnak cikkek, természetesen a vakcinának köszönhetően. Tavaly is ugyanígy vége lett a nyárra. De előrelátóan hónapokkal ezelőtt elkezdték a fosatást a delta variánssal. Nem tudom, emlékszik-e valaki, de leközöltek talán májusban egy cikket, hogy már 2 deltás fertőzött is van idehaza. Két hete pedig 9-nél tartottunk.
Meddig tűrik ezt az emberek?
Ha az oltatlanok között lesz valami hullám akkor nem lesznek lezárások ugye?
Mondjuk kitudja ilyen fertőzés és halálozási ráta miatt itt ilyen veszélyhelyzet vagy micsoda van mikor nem is felelnek meg a járvány leírásának még megint lezárják ezek az egész országot olyan emberek miatt akiket nem érdekli ez a vírus .
Egy ápoló ismerősöm azt mondta még annó másfél hónappal ezelőtt, hogy a korházban az akkori covidos betegek több, mint fele kapott oltást.
Sőt covid halottaknak is jelentős része be volt oltva. A legtöbbjük oltás után pár napra vagy hétre került korházba.
Erről ennyit.
#25 Ez hülyeség, nem tudom miért hiszed ezt el.
Másfél hónappal ezelőtt - vagyis május közepén - azok voltak kórházban covid fertőzés miatt, akik előtte sokkal fertőződtek meg és lettek már olyan betegek, hogy oda kerüljenek. Vagyis minimum 2 héttel előtte, május elején kerülhettek olyan állapotba ami kórházi ellátást igényelt. Akik meghaltak, azok meg még sokkal előtte fertőződtek meg, hiszen a covid viszonylag lassan juttatja olyan állapotba a beteget hogy lélegeztetésre legyen szüksége és még utána is idő mire meghal. Sajnos közeli rokonomról is tudom és gyerekem barátnőjének viszonylag fiatal édesanyja is másfél hónapig volt bent a kórházban mikor meghalt.
A védőoltások száma pedig azokban az időkben még nem volt olyan sok, aminél előállhatott volna, hogy a kórházba kerültek fele már be lett volna oltva.
Most vagy totál félreértettél valamit vagy valamelyikőtök nagyot akart mondani, de hogy nem igaz az biztos amit leírtál.
25-ös vagyok
Ti nem akarjátok felfogni az igazságot! Ismerőseim közül is többen meghaltak oltás után.
Igen, próbálták magyarázni, hogy nem az oltás az oka, hanem hogy megfertőzött állapotban kapta az oltást, stb stb...
Én már csak azért sem hiszem el, mert már így is becsapva érzem magam, mikor komoly betegségre, ami elvileg gyógyítható, csak olyan orvosságot ír fel a doki, ami csak a tüneteket enyhíti, a betegséget nem gyógyítja. Sőt brutális mellékhatásokat okoznak. Ráadásul nem ritkán egyszerre több félét is szedetnek, hogy az egyik a másik mellékhatását csökkentse.
És azért csinálják ezt, hogy a nép folyamatosan vegye a sok-sok gyógyszert.
Ilyen a gyógyszeripar!
A pénzre megy ki a játék. Minek kéne ide mo-ra vakcinagyár? Hisz szinte mindenki megkapta már az oltást, aki kérte.
25-ös még mindig
25, 28:
Miért kéne a kamu szarodat elhinni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!