Ha esetleg lesz 4. hullám, akkor a korlátozások jellemzően az oltatlanokra fog majd érvényes lenni?
Hamarosan lesz negyedik hullám.
Leginkább az ostobák fogják megszívni, azok, akik nem oltatták be magukat.
Aztán szerencsétlen idősek is,mert csak idő kérdése egy új variáns kialakulása.
De hogy a várható lezárások és korlátozások többnyire MINDENKIRE vonatkozni fognak, az biztos.
Na gyorsan végeztem kis számítást.
A KSH nem is számolja a 65 év alatti áldozatok számát, mert a felettiek adja a 89%-ot(ennek a fele a 80 év fölötti).
Viszont visszanézve látható, hogy a fennmaradó 11%-ből kb 9% 50 év feletti és elvétve van pár százalék 50 év alatti korú.
Vagyis pár fő.
Egy szó mint száz, ez az évszázad átb szása volt.
Mivel a delta vírus ellen már nem véd a wuhani vakcina. Így szerintem újraoltás kell, delta vírus elleni dzsuvával. Aki nem hajlandó az újraoltásra annak nem hosszabbítják meg a kártya érvényességét.
És ez szerintem már évről évre ez lesz. Egy adott védettségi kártya csak az adott nyárra fog vonatkozni, a következő szezonra más vakcina kell majd, más törzs ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!