Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy ha valaki...

Miért van az, hogy ha valaki nem ért egyet és nem nyalja az LMBTQ talpát, egyből habzó szájjal, vérben forgó szemmel le homofób nácizzák?

Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gondolom szimplán csak szélsőséges esetekkel találkoztál.
2021. jún. 28. 01:23
 12/16 anonim ***** válasza:
11 túl sok a szélsőséges eset.
2021. jún. 28. 02:32
 13/16 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Én meleg vagyok és sose mondtam szerintem eddíg olyan személyre ezt a jelzőt akire ez nem illik.

De most elfogott a kiváncsiság és érdekelne, hogy milyen esetek voltak ezek amikre ti gondoltok. Szóval várom a sztorikat.

2021. jún. 28. 02:59
 14/16 anonim ***** válasza:
2021. jún. 28. 03:35
 15/16 anonim ***** válasza:

14-es. Nem vagyok ilyen részről szakértő. Legjobb tudomásom szerint pl egy transz nő semennyi tesztoszteront nem termel tehát voltaképp nincs elönye ebből. Mivel hormon kezelést kap így neki is női nemi hormon van jó formán csak a szervezetében.

Más felől, szerintem is vagy egy plusz kategória kéne transz embereknek vagy más megoldást kitalálni.

2021. jún. 28. 13:00
 16/16 anonim ***** válasza:
15 de a kifejlett izomzat pubertás alatt fejlődik. Nem fog tudni egy női sportoló egy férfi izomzattal versenyezni, ezért is vannak női sportok. Nem a hormontól függ, a testfelépítéstől.
2021. jún. 28. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!