Miért van az, hogy ha valaki nem ért egyet és nem nyalja az LMBTQ talpát, egyből habzó szájjal, vérben forgó szemmel le homofób nácizzák?
Ezt én sem értem, engem különösen heteroként hidegen hagyni a dolog ha nem a csapból is ez folyna...
Szal. én nem fogok olyan mozgalmat támogatni ami nem érdekel, de viszont elvárják hogy azt hogy tegyek úgy mintha szívügyem lenne.
Ördögi kör, ezzel gyűlöletet uszítanak, kb. az ellenkezőjét érik el.
A liberalizmusnak is az lenne a lényege hogy elfogadjuk a másik véleményét erre az van hogy aki nem ért egyet azzal hogy a melegség büszkeséggel(ez mára lassan divat, várom az előjogaikat) töltse el azt a pár ezer embert ebben az országban az biztosan homofob...(hozzáteszem afelé haladok, eddig nem érdekelt de egyre inkább nem szimpatikus az egész)
Csak a magam nevében beszélve: én nem homofób nácizok senkit, és nem várom senkitől sem, hogy bárminek a talpát nyalja.
Fordítva is ennyit várnék csak: ne legyek egyből libernyák, sötét, nemzetáruló tökömtudja csak azért, mert szerintem a melegek nem károsak, nem deviánsak és nem akarnak újabb melegeket téríteni.
Nem kell nyalni senkinek a segget. Ez az egesz megint egy dologrol szol: uszitas, ellenseg krealas. Most nem a migransok lesznek a veszelyesek magyar tarsadalomra, hanem az LMBTQ kozosseg. Ez mar a valasztasi kampany. Ennyi. (Mondom ezt heterokent)
Ugyanez volt 4 eve. Ha esetleg kialltal az elesett emberek mellett, akik a haboru elol mentettek az eletuket, akkor te mar egybol bevandorlas parti vagy, es majd juj megeroszakoljak a migrancsok a nagyanyainkat, meg mecseteket epitenek a kereszteny templomaink helyere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!