Akik habzó szájjal szidják a kormány
járványpolitikáját, azoknak feltűnt hogy sok nyugati
országban nyitás helyett még a szigorítások vannak
műsoron?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 07:07
1/10 anonim válasza:
Nem tűnt fel. Svédországban pl a boltokban sem hordtunk maszkot, ha nem tartottam távolságot senki sem szólt rám. Angolban be tudok ülni a bőrgerkingbe az étterembe is helybe zabálhatok, kártyát se kér a kutya se.Franciáknál maszkot kültéren csak a piacon hordtak, ahol sűrű embertömeg van. Hollandia teljesen leszarja a maszkot, esetleg nagyobb varosokban van aki felveszi.
Te vagy otthon ülsz, vagy szándékosan akarsz hazudni.
2021. jún. 16. 07:16
2/10 anonim válasza:
Elbaszta a járványkezelést a fidesz, nincs mit szépiteni.
2021. jún. 16. 07:23
3/10 molnarmarcell21 válasza:
Sok nyugati országban jóval kevesebben haltak bele a járványkezelésbe. Ez egyértelműen megelőzhető lett volna, úgyhogy teljesen jogos a kormánykritika.
Akár még a büntetőjogi felelősségrevonást is jogosnak tartanám
2021. jún. 16. 07:29
4/10 anonim válasza:
3as az még melléjöhetne hogy a döntéseik miatt szünetelt a normális mindenki számára elérhetőnek kellene lennie egészségügy.
2021. jún. 16. 07:31
5/10 anonim válasza:
Szarul fogalmaztam bocs de reggel van xd
2021. jún. 16. 07:32
6/10 anonim válasza:
Kérdező az első vagyok. Hadd kérdezzek már vissza melyik országban láttál te szigorítást, mert komolyan azt gondolom, hogy otthon a fotelből a fideszpropaganda mentén osztod az észt. Anélkül hogy egyáltalán kimozdultál volna.
2021. jún. 16. 07:45
7/10 anonim válasza:
Én pl Németországot látom közelebbről, azzal tudom összehasonlítani:
Itt is folyamatosan nyit minden. Mehetek bárhova diszriminációs kártya nélkül is. Most tárgyalják a maszkhordás eltörlését...ja és az egész alatt arányaiban tört része halt meg az embereknek és az egészségügy végig nyitva állt mindenki számára, bármilyen problémájuk is volt.
2021. jún. 16. 08:27
8/10 anonim válasza:
Svédország mellett 1 pont, minimális korlátozások vannak, nincs covidiktatúra, mint magyarországon. Ennyit erről.
2021. jún. 16. 08:32
9/10 anonim válasza:
Svédbe is ki van rakva a kézfertőtlenítő pl benzinkúton, de ha nem használod senki sem szól rád. Maszkot se kell felvenni és fel vannak ragasztva távolságtartó csíkok a penztárnál, de rád van bízva oda állsz-e, ha nem, azzal sem vergődik senki.
2021. jún. 16. 08:42
10/10 anonim válasza:
Aki nézi az EURONEWS-t az tudja, hogy nyugaton szigorítanak és sokan elhaláloznak a mai napig is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!