Hol a legérdemesebb fiatalként új életet kezdeni az alábbiak közül?
A legfontosabb az idegennyelv.
Ha megy az angol akkor kb. bárhova mehetsz.
Én Svájcot mondanám, Ausztriát vagy Angliát.
Oroszországot én kizárnám, USA-ba nem könnyű halandó európainak, Németország sem lehet rossz bár nem tudom hogy most jó ötlet-e kimenni mert ők sem állnak valami jól de még mindig jobb mint mint itthon.
Gyakorlatilag bármely fejlett EU-s ország jó választás lehet.
Miből gondolod, hogy külföldön NULLA tudással majd el tudsz helyezkedni? Ha itthon egy adatrögzítő vagy étsd mindenhez hülye, akkor gondolom kint sem fogsz boldogulni nem?
Mi köze a fidesznek vagy Vityának ahhoz, hogy OKJ-s adatrögzítő vagy?
Gondolom fogalmad sincs, hogy OKJ-s adatrögzítőként (ez amúgy egy tényleges szakma?) külföldön éhen halnál.
Úgy gondolod, hogy pl Londoban most fenntartanak egy üres OKJ adatrögzítő pozíciót mert őnagysága magyarországról lehet oda akar kimenni adatot rögzíteni?
Te nem értesz semmihez. Ezért vagy itthon sikertelen. Ha itthon nem boldogulsz, kint sem fogsz tudni. De nyugodtan kiemhetsz mosogatni mint a többi szerencsétlen, majd megunod 3 hét után.
Ha komoly a kérdés én Kanadába mennék és már itthon ráfeküdnék angolra + vmi informatika közelit tanulnék, ami lehet akár PLC vagy CNC gépkezelő is
de lehet szeretik a csomós pizzát, ki tudja :D
Atlanta nem ugyanúgy az egyesült államok ?
Amúgy az USA-ba nagyon nehéz kijutni…
Ha valami nagyon komoly képességed van például PhD-s fizikus vagy és a 100-ból az az egy akinek a legkülönlegesebb a tudása, akkor mondjuk alkalmaz egy egyetem kutatásra vagy oktatásra az Egyesült Államokban, de még akkor is 5 évet kell kint dolgoznod hogy egyáltalán zöldkártyát kapj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!