Felfogható a jelenlegi politikai elit elleni tiltakozásnak ha valaki a kutyapártra szavaz? Ha őket tartja a legérdemesebbnek az egész kínálatból?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 22:12
1/15 anonim válasza:
én kimondottan ezért szavaztam rájuk. Azt fejeztem ki vele hogy mekkora egy vicc a politika nálunk
2/15 anonim válasza:
Fel csak elég kevesen gondoljátok ezt így.
5/15 anonim válasza:
Szerintem nem. A tiltakozás az tiltakozás, a szavazás az szavazás.
Aki a Kutyapártra szavaz, az az örök életre- ingyen sörre- űrállomásra- meg a többi sületlenségre szavaz. Komolytalan dolog.
6/15 anonim válasza:
Nem értem, ki az, aki nem szavaz az ingyen sörre és az örök életre. A többi párt csak gazdasági, infrastrukturális fellendülést, egy csomag szociális juttatást meg külpolitikát ígért, ingyen sörrel és örök élettel viszont mindez megoldható ÉS még sokkal több más is! Hajrá, Magyar Kétfarkú Kutya Párt!
7/15 anonim válasza:
Én is rájuk szavazok, hacsak lehet. Nincs jobb ötletem.
8/15 anonim válasza:
SZDSZ újratöltve. Aki rájuk szavaz, a liberalizmusra szavaz.
9/15 anonim válasza:
Nekem is a kétfarkú a kedvencem. Talán még a valóságban is jobb lenne mint a mostani kormány.
10/15 anonim válasza:
Nem.Aki a kétfarkúra szavaz,gyakorlatilag a fideszre szavaz.Semmi értelme,hogy egy viccpárt megossza az ellenzéket.Ezzel is csak a fideszt erősítik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!