Azok akik most habzó szájjal keltik a hangulatot a járványügyi védekezés ellen, miniszterelnökként bevállalnák a döntést, hogy hagyjuk végig menni a járványt az országon?
És utána kiállnának a hozzátartozók elé, hogy igen én vagyok a felellős 200-300 ezer ember haláláért?
Mert szerintem nem!
Dehogy tennék!
Miniszterelnökként nem tennének semmit, aztán mutogatnának az Orbánra, hogy miatta volt az egész.
Orbán reggel a rádióban az orvosszakemberekre fogta a bezárást, mondván, hallgatott rájuk.
Kíváncsi leszek, ha a szakemberek közül valamelyiknek bedöglik az autója v. defektet kap, hová fordul, amikor a szolgáltatóknak zárva kell lenni?
Az a te magánügyed, hogy mire vagy kíváncsi...
Akárhogy is, a végén minden a hatalmon lévők fejére száll. Akkor is, ha az egész bértollnok banda együtt sivalkodik, hogy a 2/3-os többséget egy gyakorlatilag befolyás nélküli ellenzék gátol a védekezésben.
A birkák meg mennek a kolomp után.
Ezt csinálja egy jól rafinált vezető !
Nem ő akarja !
Nem ő dönti el !
Hanem a tanács/szakemberek/stb..
A felelősséget mindig is le kell hárítani másokra,,,erre figyelni kell,,,főleg gyurcsán bukása óta....
Aha tehát akkor azért hergelnek egyesek a védekezések ellen, hogy meg lehessen buktatni a mocskos Fideszt
Bölcs hozzáállás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!