Azok akik habzó szájjal követelik a mocskos Fidesz leváltását, felfogták, hogy mire szavaznak akkor amikor majd a globalisták mellé teszik az X-et? Avagy mit jelent számodra a globalizmus?
Azt se tudjátok mire szavaztok...
Írod ezt a kérdést habzó szájjal.
Mindenkinek joga van arra szavazni, amire akar. Ugyanígy mindenkinek joga van ahhoz, hogy azt gondoljon amit akar. Jogod van hülyének nézni mindenkit, aki nem arra a pártra szavaz, amire te.
Másoknak is joguk van ugyanezekhez.
Még ahhoz is joga van mindenkinek, hogy erősen fogalmazva fejtse ki a véleményét. Esetleg ezzel van gondod? Akkor annak a személynek jelezd, hogy problémád van vele.
"Mindenkinek joga van arra szavazni, amire akar."
Írtam én olyat hogy nem?
"Azt se tudjátok mire szavaztok..."
És te tudod mire szavazol ?
Ha tudod akkor te is felbújtó vagy lopásban, sikkasztásban, hatalommal való visszaélésben. A fidesz bűnei részben a te felelősséged.
Ha nem tudod akkor te is egybites szavazó vagy aki a tömegpropaganda áldozata.
Egyébként ha a többség globalista lesz akkor egy dolgot tudsz tenni. Tudomásul veszed a többség döntését és elköltözöl valamelyik fidesz oligarcha trópusi szigetére ahol tovább élvezheted a NER kizsákmányolását. Szedhetsz nekik banánt éhbérért.
#9 Ha az lenne nem lenne ennyi bajuk vele a globalistáknak.
Ez nem tűnt fel?
A kérdésre valahogy nem kaptam választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!