Mit gondoltok az új homofób törvényről?
na ebben totálisan igazad van!
"De amíg nőnek vagy feketének lenni normális, a homoszexualitás nem az. Ebben a társadalomban. Mivel a normalitás fogalma azt takarja, amit a társadalom széleskörűen elfogad."
maximum abban nem értünk egyet mit fogad el a magyar társadalom
sőt még térségenként is más. ami neked budapestiként normális, az másnak már szabadosság.
illetve szerintem még abban is egyetértünk, hogy ez a törvény semmi más mint a szokásos ellenségkép képző hatalomtechnika, terelés arról hogy éppen totálisan átjátszák az országot maguknak és kinának
78-nak: akik most az elfogadtatással próbálkoznak, nem jól csinálják. Mert azt erőszakosan nem lehet, az további ellenérzéseket fog szülni.
Nincs homoszexuális ismerősöm, de ha lenne, valószínűleg nem lenne téma köztünk a beállítottsága. Úgy lennénk egymással, mint a nem homoszexuális ismerőseimmel. Beszélgetnénk a minket érdeklő dolgokról, munkáról, családról, és ha a család neki egy azonos nemű partner, akkor simán elmesélhetné, hogy hol voltak a hétvégén, mivel töltötték az időt, mesélhetne kis sztorikat a párjáról, ahogy én is az enyémről. De egyikünk sem mesélné el a másiknak, hogy mit csináltunk a hálószobában, mert az magánügy.
Szerintem a szolidan viselkedő homoszexuálisokkal egy korrekt embernek nincs baja. Vannak bunkó heteroszexuálisok, de azok bunkó módon viselkednek pl. a túlsúlyosakkal, vagy a gyengeelméjűekkel is. Vagyis az ő bunkóságuk nem kifejezetten a homoszexuálisoknak szól, azzal inkább saját magukat minősítik.
80-nak: engem nem lehet homoszexuálissá tenni, mert kialakult személyiségem van. De a fogékony gyerekekkel, fiatalokkal más a helyzet, ők igenis befolyásolhatók.
A gyerekek valóban kegyetlenek tudnak lenni, de szekálják és megverik pl. a strébernek tartott társaikat is. Vagy azokat akik nem úgy öltözködnek, mint ők. Vagy... Millió oka lehet, ha bántanak valakit az osztálytársai az iskolában, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!