Mit gondoltok az új homofób törvényről?
,,Tudod ha attól lenne valaki meleg mert lát egy meleget akkor pl éb is az lennék. "
Reductio ad absurdum, ilyen hülyeséget bárki tud mondani, ellenben egy deka racionális érvetek nincs arra hogy ha nem öröklött akkor hogy lesz valaki homoszexuális. Tudom hogy senki által nem mondott dolgokkal könnyű vitatkozni mert a valóság nem a ti pártotokon áll. Tény:a homoszexualitás nem veleszületett genetikai tulajdonság. Ez ellen hiába toporzékoltok, így van és kész. Az meg meglehetősen korlátolt értelmi képességekre vall hogy ebből az állításból neked az következik hogy akkor mindenki homoszexuális lesz aki egyszer homokosokat lát. Aki ilyet állít az vagy ostoba vagy cinikus.
,,Mellesleg nagyon érdekesnek tartom hogy ennyire tisztában vagy a dolgokkal, hogy nem genetika és mindezt úgy hogy elvileg te egy meleg ellenes ember vagy."
Nagyon látványosan tereled a témát, mert tudod hogy nincs igazad, érved pedig nulla.
Persze nektek mindenki homofób aki merészel tényadatokkal tisztában lenni meg kicsit utánanézni valaminek. Tudom a tények fasiszták, de erről nem én tehetek.
,,Számomra elég nehéz felfogni miért foglalkoznak a homofóbok ennyit a melegekkel... sőt szerinten többet foglalkoztok ezzel mint egy átlag lmbt"
Nem foglalkozna ezzel senki, ha nem kéne az általatok unásig ismételt agymosó baromságokat cáfolni.
Egyébként elég szánalmas hogy semmit sem sikerült leírnod aminek csak távolról köze lenne az állításomhoz csak puffogtatod az agyalágyult buzzwordöket,mert ennyit tudtok.
Szóval ha valaki azt állítja hogy a homoszexualitás nem veleszületett dolog akkor ha te nem lettél homokos attól hogy láttál ilyet akkor az nem is igaz. Aki meg veszi a fáradságot hogy kicsit utánanézzen egy állítás igazságtartalmának az homofób. Hát ez elég gagyi szöveg.
"Nem foglalkozna ezzel senki, ha nem kéne az általatok unásig ismételt agymosó baromságokat cáfolni."
próbálj meg egy épkézláb érvet felhozni. várjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!