Mit gondoltok az új homofób törvényről?
Nagyon gonosz és sátáni terv ez amivel orbánnak az a célja hogy minden homoszexuálist pedofilnak állítson be.
Régen a homoszexuálisokat elvitték Aushwitzba, koncentrációs táborokba, hormonokkal kezelték őket, kasztrálták, börötnbe vetették, listázták. Sajnos ez pokoli út, rossz irány.
Vége a vírusnak, 9-10 hónap múlva választás. Soros és a migránsok bőven lejártak már új ellenség kell. Mivel semmi érdemit nem tudnak felmutatni, csak azt hogy lényegében az újabb 4 év alatt újabb dolgokat b*sztak el, alapvetően csak a ténylegesen fanatiusok szavaznának rájuk, az meg nem sok. De ha van ellenség akkor máris jobb. Pluszban mivel "pedofília elleni" törvénynek van beállítva amivel mindenki egyet értene (igaz szó sincs konkrétan annak a szigorításáról) ezért ha az ellenzék nem szavazza meg, márpedig szinte 100% hogy nem fogja, akkor lehet azt mondani, hogy az ellenzékiek nem ítélik el a pedofíliát.
Undorító egyszerűen hányingerem van. Nem értek egyet azzal hogy a különböző cégek ezzel reklámozzák magukat, azzal sem értek egyet hogy lassan minden sorozatban vagy filmben van egy meleg karakter. De ez már tényleg az a pont ahol utcára kell menni. Simán el tudom képzelni, hogy ha újra hatalomra kerülnek egy újabb csoportba rúgnak bele. És simán lehet hogy az már én leszek vagy bármelyik átlag ember. Nem értettem eddig egyet azzal, hogy "bárki legyen csak ne orbán" de mostmár bárkire, szó szerint bárkire szavaznék (kivéve a mihaznánkat ami szinte egyenlő a fidesszel) Undorító.
És aki ezek után azt hiszi demokrácia van, az már ténylegesen egy buta, gondolkodásra képtelen ember. Ha valami államilag tiltva van mert az nem tetszik a "központnak" az már közel sem demokrácia.
18
Értem mire gondolsz, hogy a melegeknek eddig se nagyon voltak jogai...
DE az hogy lényegében itt az egész témát tiltják be. Mintha nem is létezne. Például eddig is elég sok LMBT tag lett önlgyilkos a megbéllyegzés meg a kretén "ultrakeresztény" hozzáállás miatt. Ezek után nyilván mégtöbben fognak. + ez lényegében a szólásszabadságot is korlátozza.
Persze egyébként nyilván pedofil vagyok mert nem értek egyet egy gyűlöletkeltő törvénnyel, amit egy olyan párt hoz amiben pedofilok és kurvázók vannak. Teljesen jól gondolod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!