Mi a véleményed Orbanról es az új törvenyről?
Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 12:19
1/12 anonim válasza:
mindig is a fideszre szavaztam, bírom orbánt, nagyszerű politikusnak tartom, a törvénnyel semmi bajom.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen,nagyszerű politikus,spha eletében nem dolgozott 1napot sem,de lopni azt jol tud!
Majdnem 2000milliárd hiannyal zárták ezt az évet!
Kb.ennyit loptak el tőlünk,az összes kis fidesz növendék!
2018. dec. 13. 12:28
4/12 anonim válasza:
Madagaszkáron élek és örülök, hogy szavazhattam, és beletartozhattam a 2 harmadba! nagyszerű és erős politikus, nem úgy, mint a silány ellenzék, akik gyerekesen viselkednek, meg össze vissza hazudgálnak!
5/12 anonim válasza:
a véleményemet kérdezted, elmondtam.
6/12 anonim válasza:
REmek poltikus és gazdasági szakember, egész Európa szerte elismert vezető, a rendszserváltás ótai legjobb miniszterelnök.
(Mikor fog érkezni a kommentért járó Erzsébet utalvány? Bocsi hogy így kérdezősködök de még a mai az első munkanapom)
7/12 anonim válasza:
"Mikor fog érkezni a kommentért járó Erzsébet utalvány?"
Három év múlva.
8/12 anonim válasza:
Három év múlva már fidesz sem lesz.
10/12 anonim válasza:
Kivégző osztag, a híveivel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!